GÜNDEM

Garanti Bankası'ndan Dev Promosyon! Rakam Herkesi Şaşırttı

Emekli olmakta yaş problemi yaşayan vatandaşlar için EYT yasası yürürlüğe girdi.

Garanti Bankası'ndan Dev Promosyon! Rakam Herkesi Şaşırttı

Yasanın yürürlüğe girmesi ile birlikte birçok banka promosyon oranlarını güncelledi. Bankalar müşteri çekmek adına yüksek oranlı promosyonlar verecek. Emeklilikte yaş problemi yaşayan birçok vatandaş için yeni bir yasa düzenlendi. Bu yasa ile birlikte bu sorun çözüldü. Bunun üzerine birçok vatandaş promosyon ücretlerini merak etmeye başladı. Bankaların vatandaşlara verdiği promosyon tutarları değişiklik gösteriyor. 4,5 milyon kişinin EYT yasası ile emekli olmasından sonra bankalar harekete geçti. Emeklileri kendi müşterisi yapmaya çalışan bankalar vatandaşların dikkatini çekecek bir kampanya sundu. 2022 yılında vatandaşlara verilen emekli promosyon ücreti Akbank tarafından yükseltilmişti. Akbank emekli müşterileri için 8100 TL'lik promosyon tutarını yaptı. Bunun yanı sıra Garanti Bankası da 8500 TL'ye kadar promosyonu yükseltti. Emekli maaşını Garanti Bankası'na taşıyan vatandaşlar bankanın sunmuş olduğu 8.500 TL'lik promosyon kampanyasından faydalanabilecek. Bu kampanyanın 7.500 TL'si nakit olarak kullanıcılara ödenecek. Aynı zamanda kredi kartı ile yapılan 500 TL'lik harcama için 1000 TL'lik bonus da verilecek.

Garanti Bankası'nın emekli vatandaşları için sunduğu kampanya birçok emekliliği sevindirdi. Bu kampanya ile birlikte 3.500 TL'lik maaşa sahip olan emekli 4.500 TL, 3.500 TL ve 7500 TL arasında maaşa sahip olan emekli 5250 TL promosyon alabilecek. Maaş miktarının artış göstermesi ile birlikte promosyon miktarı da artış gösterecek. Aynı zamanda 7.500 TL ve 10.000 TL aralığında maaşı olan emekli 6750 TL, 10.000 ve üstünde maaşı olan emekli ise 7500 TL'ye kadar promosyon alma hakkına sahip olacak. Garanti Bankası EYT ile emekli olan vatandaşlara yardım sağlamaya devam ediyor. Banka askerlik nedeni ya da doğum nedeniyle borçlanan vatandaşlar için düşük maliyetler ile kredi verecek.

Garanti Bankası'nın EYT’liler İçin Kredi Kampanyası

Garanti Bankası EYT’li vatandaşlar için kolaylık sağlıyor. Banka emekli maaşını taşıyan vatandaşlar için düşük faiz oranları ile kredi imkanı sunacak. Başka bir bankadan emekli maaşını Garanti Bankası'na taşıyan kişiler şubeye gitmeden bankanın sunmuş olduğu krediden faydalanabilecek. Krediden faydalanmak için Garanti mobil uygulamasını kullanmak yeterli olacak. Bunun yanı sıra Temmuz ayında emeklilerin maaşları için yeni bir zam gündeme geldi. Emekli maaşlarına yapılacak olan zam ile birlikte promosyon ücretlerinin de artış göstermesi bekleniyor. Böylelikle hem emekli maaşlarına hem de promosyon miktarlarına zam gelmiş olacak.

Birçok vatandaş emekli maaşlarını farklı bankalardan alıyor. Garanti Bankası emekli maaşını taşıyan vatandaşlar için büyük bir kampanya başlattı. Bu kampanya ile vatandaşlar emekli maaşını Garanti Bankası'na taşıdığında bankanın sunmuş olduğu fırsatlardan faydalanma imkanına sahip olacak. Emekli vatandaşları müşteri portföyüne ekleyip müşteri oranını arttırmak isteyen banka, emekli vatandaşların dikkatini çekecek bir kampanyayı sundu. Bankanın yaptığı açıklama ile vatandaşlar maaşlarını bankaya taşıdıklarında yüksek oranlı promosyon miktarından faydalanma imkanına da sahip olacak.

Garanti Bankası'na emekli nasıl Maaş nasıl taşınabilir

Garanti Bankası emekli vatandaşları için sunduğu bu kampanya ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kampanyadan faydalanmak isteyen birçok kişi emekli maaşını Garanti Bankası'na nasıl taşıyacağını araştırmaya başladı. Vatandaşlar emekli maaşını Garanti mobil uygulaması üzerinden kolaylıkla bankaya taşıyabilecek. Mobil uygulamayı indiren vatandaşlar buradan maaşlarının taşınması için talepte bulunabilecek. Böylelikle maaşlarını taşıyan vatandaşlar bankanın sunmuş olduğu promosyon kampanyasından faydalanma fırsatını da elde edecek. Promosyon kampanyasının ödemesi de ilk maaş ödemesi yapıldıktan sonra yapılacak. Maaş oranına göre promosyon ödemesi de değişiklik gösterecek.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar