GÜNDEM

Garanti Bankası, Ziraat Bankası Ve Akbank’tan Duyuru Var! Bankalar 90 Gün Ertelemesi Olan Kredi Başlattı!

Mart ayına girilmesi ile bankalar faiz oranlarında güncellemeler yapmaya devam etmektedir.

Garanti Bankası, Ziraat Bankası Ve Akbank’tan Duyuru Var! Bankalar 90 Gün Ertelemesi Olan Kredi Başlattı!

Garanti Bankası, Ziraat Bankası Ve Akbank’tan 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi Kampanyası! Mart ayına girilmesi ile bankalar faiz oranlarında güncellemeler yapmaya devam etmektedir. Kredi kullanmak isteyen vatandaşlar sürekli olarak en uygun faiz oranı sunan banka üzerinden kredi kampanyalarına başvurmaktadır. Hem kamu hem de özel bankalar arasındaki kampanya yarışı sürerken bu defada ortak bir kampanya düzenledi. Garanti Bankası, Ziraat Bankası ve Akbank tarafından ortak ihtiyaç kredi kampanyası duyurusu yapıldı. Üstelik şartları sağlayan her vatandaş ise rahatlıkla kredi kullanabilmektedir.

Üç bankanın müşterisi olan vatandaşlar 10 bin TL ihtiyaç kredisi kampanyasına başvurabilmektedir. Üstelik kredi kullanımı ise 1.63 oran üzerinden sunulmaktadır. Her üç banka içinde vade oranları ise 24 ayda ödenebilmektedir. Eşit şartlar üzerinden ödeme kolaylığı sunulan kredilerde ise 3 ay erteleme yapabilme hakkına da sahipsiniz. Aylık taksit ödemesi 526 TL üzerinden gerçekleştirilecektir.

3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi Nasıl Alınır?

Ziraat Bankası, Garanti bankası ve Akbank’ın birlikte ortak düzenlediği kredi kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşlar ise şuan itibariyle araştırmalarına başlamış durumdadır. 10 bin TL üzerinden sunulan ihtiyaç kredisi için başvurularda alınmaktadır. Sizlerde taleplerinizi isterseniz şubeye gitmeden de yerine getirme hakkına sahipsiniz. Yapılması gereken işlem ise internet bankacılığı ya da mobil uygulama üzerinden giriş yapmaktır. Burada izlenecek yol ise mevcut internet sitesi ya da uygulamaya kullanıcı bilgileriniz ile giriş yaptıktan sonra kredi kampanyaları kısmından gerekli başvuruları yapmaktır. İzlenecek olan yol uygulama üzerinde sizlere gösterilmektedir.

Kısa süre içerisinde onayların yapıldığı kredi başvuruları ise kredi notuna bakılarak değerlendirilmektedir. Şube üzerinden başvuru yapmak isteyenler ise yanlarında kimlik belgesini bulundurması ile taleplerini iletebilecektir. Şube personeli tarafından ihtiyaç kredisi başvuru formu sizlere sunulacaktır. Tüm bilgileri eksiksiz şekilde doldurmanızın ardından değerlendirmeye alınırsınız. Sonuçlar şubede yapılmış ise hemen sizlere şube personelince iletilmektedir. Mobil uygulama ya da internet bankacılığı üzerinden başvuruda bulunanlar ise onay almaları halinde hesaplarına direkt 10 bin TL tutarı kullandırılmak üzere tanımlanmaktadır. Onay alabilmek için kredi notunuzun iyi seviyelerde olduğunu ise unutamamanız gerekir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar