GÜNDEM

Garanti bankası ve 2 kamu bankasının yeni kampanyası süper: Musluklar sonuna kadar açık, 100 bin TL ödenecek

Garanti Bankası Halkbank ve Ziraat Bankası tarafından 100000 TL, verilecek yeni bir kredi paketi açıklandı.

Garanti bankası ve 2 kamu bankasının yeni kampanyası süper: Musluklar sonuna kadar açık, 100 bin TL ödenecek

Garanti Bankası Halkbank ve Ziraat Bankası tarafından yapılan yeni kampanyada ay sonuna kadar başvurularını gerçekleştirecek olan tüm vatandaşlara 100000 TL nakit kredi ödemesi yapılacağı açıklandı. 3 banka üzerinden başvurularını gerçekleştirerek, 24 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşlar için yapılan bu kredi ödemelerinde uygun faizlerle sizlere 100000 TL 24 ay vadeli ödeme tablosu oluşturularak verilecektir. 100 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız ve banka şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız, işlemlerinizi gerçekleştirmek için ihtiyaç kredisi başvurunuzu hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

Acil ihtiyacınızın olması durumunda ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan tüm vatandaşlara ilk taksit ödemesinde 90 gün erteleme yaparak, işlem yapılmaktadır. Kredi başvurusu yapacak vatandaşlar, ihtiyaç kredisi ödemelerinden faydalanmak istiyorlarsa, Garanti Bankası Halkbank ve Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi ödemesi hızlı bir şekilde verilecektir.

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Garanti Bankası Halkbank ve Ziraat Bankası üzerinden başvuru gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar, ihtiyaç kredisi almak istiyorlarsa banka şubelerine kimlikleriyle birlikte giderek daha hızlı bir şekilde onay olabilirler ve daha hızlı birşekilde hesaplarına ödemeleri getirebilmektedirler.

Garanti Bankası düşük faiz oranları ile birlikte kredi alacak olan kişilerin emekli olmaları durumunda emekli maaşlarını kendi bankasından almasını istemektedir. Emekli maaşınızı, Garanti Bankasına taşıyarak ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız, Garanti Bankası, resmi internet sitesi üzerinden yapılacak olan işlemler ile birlikte kredinizi hemen alabilirsiniz.

Ziraat Bankası ve Halkbank, kamu bankası olmasından dolayı vatandaşların daha çok tercih etmiş olduğu, bankaların başında gelmektedir. Emekli olan ve sigortalı olarak çalışan tüm vatandaşlar, 100000 TL'ye kadar bu banka üzerinden diledikleri zaman kredi kullanabilmektedir. Kamu bankaları üzerinden sizlerde başvurularınızı yapmak istiyorsanız, en yakın banka şubesine giderek hem ihtiyaç kredisi, hem de borç kapatma kredisi alabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar