GÜNDEM

Garanti Bankası TC Kimlik Numarası Son Rakamları 1-2-3-4-5-6-7-8 ile biten kişilere, 100.000 TL ödeyecek!

Garanti Bankası TC Kimlik Numarası Son Rakamları 1-2-3-4-5-6-7-8 ile biten kişilere, 100.000 TL ödeyecek!

Garanti Bankası TC Kimlik Numarası Son Rakamları 1-2-3-4-5-6-7-8 ile biten kişilere, 100.000 TL ödeyecek!

Garanti Bankası üzerinden başlatılan yeni kampanyada t.c kimlik numarası son rakamlarında göre 100.000 TL'ye kadar nakit kredi ödemesi verileceği açıklandı. Garanti Bankası resmi internet sitesi üzerinden ve kendi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan duyurularda nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşların uygun faizlerle bu kredileri alabileceği açıklandı. 24 ay vadeli ihtiyaç kredisi almak isteyen tüm vatandaşlar için uygun faiz oranları ile birlikte Kredi ödemeleri gerçekleştirilirken banka müşterisi olup Kredi kullanacak olan tüm vatandaşlara da belirli şartlar dahilinde ödemeler hızlı bir şekilde hesaplarına yatırılarak kullandırılmaktadır.

Garanti Bankası 18 yaş üzerinde olan tüm bireysel müşteriler için gerçekleştirmiş olduğu Bu kampanyada daha önce bankalardan kredi ve kredi kartı kullanmış olan vatandaşları ile birlikte ihtiyaç kredisi kullanacak olan emeklilere destek vereceğini açıkladı. Garanti Bankası üzerinden emekli maaşı alıyorsanız başvurunuzu gerçekleştirmek için öncelikli olarak şubelere giderek kimliğinizle birlikte emekli maaşı almış olduğunuzu belirtmeniz ve buradan kredi almak istediğinizi söylemeniz yeterli olacaktır. Garanti Bankası üzerinden emekli maaşı almıyorsanız da yine şubelere giderek kimliğinizle birlikte maaş taşıma işlemleri yaparak Bu bankanın emekliler için vermiş olduğu kredi kampanyasına katılmak istiyorum derseniz bireysel müşteri temsilcisi sizin emekli maaşınızı taşıyacak ve daha sonra da kredi ödemesi vereceklerdir.

Garanti Bankası üzerinden 100.000 TL kredi kullanmanız durumunda aynı zamanda diğer bankalardaki olan borçlarınızı da kapatabilirsiniz. Garanti Bankası borç transfer kredisi adı altında başlatılan Bu kampanyada 24 ay vadeli Kredi kullanacak olan tüm vatandaşlara hemen aynı gün içinde ödeme verilmektedir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 3 yorum