GÜNDEM

Garanti Bankası TC kimlik numarası son hanesi 0,2,4,6,8 olanlara 33.000 TL Ödeme yapacak

Garanti Bankası TC kimlik numarası son hanesi 0,2,4,6,8 olanlara 33.000 TL Ödeme yapacak

Garanti Bankası TC kimlik numarası son hanesi 0,2,4,6,8 olanlara 33.000 TL Ödeme yapacak

Garanti Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak 33.000 TL kredi almak isteyen tüm vatandaşlar kimlik numaraları üzerinden sorgulamalarını gerçekleştirerek Bu bankanın başlatmış olduğu ihtiyaç kredisi kampanyasını hızlı bir şekilde katılabiliyor. Garanti Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak istiyorsanız ve 33 bin TL ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız sizlerde 3 ay erteleme ile 36 ay vadeli bu Kredi kampanyasına katılabilmeniz için banka kredi puanınızın düşük olmaması gerekiyor.

Garanti Bankası Kendi resmi internet sitesi üzerinden yapmış olduğu duyuru ile birlikte nakit kredi ödemelerini gerçekleştirerek ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşlara 36 ay vadeli Kredi ödemelerini gerçekleştirirken ilk taksit ödemesinde 90 gün erteleme yapacağını açıkladı.

Garanti Bankası sadece bireysel müşteriler için değil Kredi başvurularını gerçekleştirerek nakit kredi kullanacak olan emekliler için de kampanyalar hazırlamaya devam ediyor. Garanti Bankası üzerinden emekli maaşı alıyorsanız başvuru şartlarına uygun olmanız durumunda Bu bankanın sizler için hazırlamış olduğu kredi limitlerine gelir belgesiz olarak kavuşabilir ve bu şekilde ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. Garanti Bankası ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar banka şubelerine giderek bireysel müşteri temsilcisi yanına oturduktan sonra kimliklerini banka personeline vererek ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istediklerini söylemeleri halinde onlara verilecek olan bireysel ihtiyaç kredisi başvuru formuna eksiksiz olarak doldurmaları gerekiyor. Garanti Bankası ihtiyaç kredisi başvurusu yapacaksanız en yakın banka şubesine giderek de kimliğinizle birlikte işlemlerinizi hızlı bir şekilde gerçekleştirebilecek ve nakit kredi ödemelerinizi hesaplarınıza yatırarak kullanabileceksiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 2 yorum