GÜNDEM

Garanti bankası hoş geldin kredisi devam ediyor! Başvuru yapanlar kredi ödemesi alıyor

Garanti Bankası Hoş geldin Kredisi Veriyor!

Garanti bankası hoş geldin kredisi devam ediyor! Başvuru yapanlar kredi ödemesi alıyor

Garanti Bankası Hoş geldin Kredisi Veriyor!: Ülke genelinde binlerce kullanıcıya sahip olan Garanti Bankası hoş geldin kredisi vermeye başlıyor. Bu hoş geldin kredisi ile birlikte vatandaşlar 20.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli kredi alabilecekler. Banka bu krediye anında onay vermekte ve bu anlamda vatandaşlara zaman kaybettirmemektedir.

Bu kredinin aynı zamanda ilk taksidi 3 ay ertelemeli olarak ödeme imkânına sahip olacaklardır. Garanti bankası üzerinden bu krediye başvurmak isteyen kişiler için tabi belirli bir takım şartlar da vardır.

Bankanın incelemesi doğrultusunda krediye uygunluğu tespit edilen kişiler anında başvuru yapma hakkına sahip olacaklardır. Garanti bankası bu kredi sistemi ile bankadan daha önce hiç kredi almamış kişilere hoş geldin kredisi verecektir. Yeni müşterileri oldukça memnun edecek bu kredi aynı zamanda düşük faiz oranları ile birlikte verilecektir.

Garanti BBVA Hoşgeldin Kredisi

Garanti bankasından ilk kez kredi çekecekseniz yapmanız gereken işlem oldukça basit. Tek yapmanız gereken kimliğinizi alarak size en yakın Garanti Bankası şubesine gitmek.

Bundan sonra yapılacak işlemler hakkında personeller size en doğru bilgileri vereceklerdir. Garanti Bankasının internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre hoş geldin kredisini kullanmak isteyen kişiler sadece kimliklerini yanlarına alarak garanti bankası şubesine başvurmaları gerekir.

Yapılacak olan işlemlerin ardından çok kısa bir süre içerisinde kredi talepleri hesaplarına tanımlanmış ve cüzdanlarına yansımız olacaktır. Garanti Bankasından yaptığınız hoş geldin kredisi başvuru işlemi olumlu olduğunda öncelikle adınıza tanımlı bir banka hesabı açılacak ardından imzalar atılacak ve kredi talebinde bulunduğunuz miktar hesap cüzdanınıza yansıyacaktır.

Garanti bankası üzerinden ihtiyaç kredi almak da oldukça kolaydır. Bir takım şartların yanında 90 gün boyunca aynı iş yerinde sigortalı olarak çalışıyor olma durumu oldukça önemlidir.

Bu şartlara uyan kişiler için kredi başvurusu yapmak oldukça kolaydır. Buna ek olarak emekli olan kişiler de emekli aylıklarını Garanti Bankası’na taşıyarak hoş geldin kredisinden düşük faiz oranları ile yaralanabilmektedirler. Bu kredi 3 ay ertelemek olup 36 gibi bir vadeye sahiptir. Bu krediye başvurmak için tek yapmanız gereken yanınıza kimliğinizi almak ve en yakın şubeyi ziyaret etmektir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum