GÜNDEM

Garanti Bankası hesaplarına ödemeler olacak; Kimin banka hesabı varsa, Kontrol etsin!

Garanti bankası yeni yaptığı kredi kampanyasını tanıttı. Acil para isteyenler bu habere gelsin...

Garanti Bankası hesaplarına ödemeler olacak; Kimin banka hesabı varsa, Kontrol etsin!

Garanti Bankası 2023 yılı Mart ayı içerisinde yapmış olduğu yeni kampanyanın duyurusunu tekrardan paylaştı. Garanti Bankası hesabı olan vatandaşlar için acil Para ihtiyacı olmaları durumunda ihtiyaç kredisi ödemesi hızlı bir şekilde verilerek 50.000 TL'ye kadar gelir belgesiz, 100.000 TL'ye kadar ise gelir belgeli olarak ihtiyaç kredisi ödemeleri sizlere kullandırılacaktır. kredi başvurusu gerçekleştirmek isteyen tüm vatandaşlar için gerçekleştirilen ve bireysel müşterilerin katılabilecekleri bu Kredi kampanyalarında özellikle Garanti Bankası müşterisi olan vatandaşlar hemen aynı gün içinde kredi ödemesi alabilmektedir.

Garanti Bankası ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız ve banka şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız işlemlerinizi şubelere giderek veya şubelere gitmeden de internet üzerinden gerçekleştirebileceğiniz sistemler bulunmaktadır. Garanti Bankası ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlar başvuru yapmak için öncelikli olarak banka kredi notu uygun olması gerekiyor. 1100 ve üzerinde bir kredi notunuzun olması durumunda Garanti Bankası üzerinden düzenli geliri olan vatandaşlar ihtiyaç kredisi kullanabilmektedir.

Garanti Bankası kredi kampanyasına katılarak nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşlar ihtiyaç kredisi ödemelerinden faydalanmak istiyorlarsa banka müşterisi olması durumunda internet şifresi olarak mobil uygulama üzerinden kredi kullanabilmektedir. Garanti Bankası mobil uygulaması üzerinden yapmış olduğunuz tüm ihtiyaç kredisi başvurularında banka sizlere uygun faizlerle kredi ödemeleri verirken aynı zamanda ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşlara da 7/24 hem bankacılık işlemlerini hem de kredi işlemlerini gerçekleştirmektedir.

Garanti Bankası resmi internet sitesi üzerinden de yapmış olduğunuz kredi başvurusu sonrasında banka sizleri değerlendirmeye hızlı bir şekilde alarak TC kimlik numaranız üzerinden sorgulama yaparak ne kadar kredi ödemesi alabileceğinizi göstermektedir. Garanti Bankası üzerinden kredi almak isteyen kişiler emekli ise maaş müşterisi olmaları durumunda yüksek limitli ihtiyaç kredisi ve yüksek limitli borç transfer kredisi kullanabiliyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar