GÜNDEM

Garanti Bankası hesabı olanlara kritik uyarı: 30 gün içinde işlem yapın, Zaman daralıyor

Garanti Bankası üzerinde hesabı olan vatandaşların 30 gün içerisinde işlem yapılacağı açıklandı.

Garanti Bankası hesabı olanlara kritik uyarı: 30 gün içinde işlem yapın, Zaman daralıyor

Garanti Bankası internet bankacılığı ve internet sitesi üzerinden yapılan duyurularda kendi banka hesabı olan vatandaşlar, 30 gün içerisinde düşük faizlerle kredi ödemeleri devam edecek. Garanti Bankası hesabı olan vatandaşlar için yapılan bu kampanyada nakit kredi kullanacak olan kişilere ihtiyaç kredisi ödemeleri uygun faiz oranları ile birlikte verilirken, banka müşterisi olan kişiler hemen aynı gün içinde kredi ödemeleri alabilecekler. 

Garanti Bankası üzerinden kredi başvurusu yapmak istiyorsanız ve banka kredi şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız, işlemlerinizi gerçekleştirmek için şubelere gitmeden de hemen aynı gün içinde kredi ödemesi alabilirsiniz. Garanti Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız, banka müşterisi olan vatandaşlar, 50000 TL'ye kadar alacakları tüm kredilerde gelir belgesiz olarak bu bankalardan kredi kullanabilmektedir. 

Garanti Bankası, 30 gün içerisinde nakit kredi ödemeye devam edecek...

Kredi başvurusunda bulunacak olan tüm vatandaşlar, başvuru şartlarına uygun olarak kredi ödemelerinden faydalanabilir. Kredi ihtiyacı olan tüm vatandaşlar nakit ihtiyacı olmaları durumunda, işlemlerini gerçekleştirebilir ve başvurularını bankanın mobil uygulaması üzerinden yapabilmektedir. 

Garanti Bankası şubelerine giderek başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşları özellikle de ihtiyaç kredisi kullanmaları durumunda sadece kimlikleriyle birlikte ödemeler verilmektedir. Gelir belgesiz ihtiyaç kredisi kullanabilmeniz için banka müşterisi olmanız ve kredi notunuzun yüksek olması durumunda işlemler gerçekleştiriliyor. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum