GÜNDEM

Garanti Bankası En Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi Kampanyasını Başlattı! Bankadan Kimlikle, Kimliksiz Ödeme Alın!

Garanti Bankası yapmış olduğu kampanyada internet sitesi üzerinden yapılan başvurularda ön onay verecek ve onaylanan kredileri de şubelere giderek kullanmanıza olanak sağlayacaktır.

Garanti Bankası En Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi Kampanyasını Başlattı! Bankadan Kimlikle, Kimliksiz Ödeme Alın!

Garanti Bankası üzerinden başlatılan yeni ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte sizler de düşük faiz oranları ile birlikte hem gelir belgesiz hem de gelir belgeli olarak ihtiyaç kredisi ödemesi olabileceksiniz. kredi başvurusu gerçekleştirecek olan vatandaşların Garanti Bankası hesabı olmaları durumunda internet üzerinden gerçekleştirilen bu kampanyalarda kendi banka müşterisi olması durumunda en düşük faiz oranlarından yararlanarak Kredi ödemeleri gerçekleştirilecek ve vatandaşlara belirli şartlara uygun olmaları durumunda bu Kredi ödemeleri hesaplara yatırılarak yapılandırılacaktır. Garanti Bankası yapmış olduğu kampanyada internet sitesi üzerinden yapılan başvurularda ön onay verecek ve onaylanan kredileri de şubelere giderek kullanmanıza olanak sağlayacaktır.

Garanti Bankası düşük faizli ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Garanti Bankası tarafından açıklanan yeni Kredi paketi ile birlikte ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilere belirli şartlara uygun olarak Kredi ödemeleri gerçekleştirilecektir. Kredi başvurusunu gerçekleştirmek isteyen tüm vatandaşların bireysel kredi politikalarına uygun olmaları durumunda ve banka müşterileri olmaları durumunda Garanti Bankası hesabı üzerinden alacakları şifre ile birlikte mobil uygulamaya giriş yapabilir ve buradan kredi kullanabilir.

Garanti Bankası 100.000 TL'ye kadar 24 ay vadeli kredi ödemesi gerçekleştirirken yüksek limitli kredi ödemesi almanız durumunda sizlerin diğer bankalardaki olan kredi ve kredi kartı borçlarını kapatmak istemektedir. Garanti Bankası aynı zamanda emekli olan vatandaşlara da kredi kampanyası yapmaya devam etmektedir. Garanti Bankası üzerinden emekli maaşı alıyorsanız başvuru şartlarına uygun olmasanız bile kredi notunuzun düşük olması durumunda maaş müşterisi olmanız halinde 8.000 TL'ye varan Emekli promosyonu ve 100.000 TL'ye kadar da varan emekli kredisi kampanyasına katılabilir ve bankadan dilediğiniz zaman ödeme alabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum