GÜNDEM

Garanti Bankası Emekliye Rekor Ödemesini Yapıyor! 2023 Yılında Promosyon Ödemeleri de Arttı!

Emeklilere ödenen promosyonlarda artış sağlanıyor. Garanti Bankası, yaptığı duyuruyla birlikte emekliye rekor düzeyde promosyon verecek. 2023 yılına damgasını vuran banka ile ilgili ödemeler tek tek paylaşıldı. İşte güncel emekli promosyon miktarları...

Garanti Bankası Emekliye Rekor Ödemesini Yapıyor! 2023 Yılında Promosyon Ödemeleri de Arttı!

Garanti Bankası'nın güncel fırsatları ve kampanyalarına ilişkin detaylar paylaşıldı. Bankadan gelen hamle ile birlikte, emekliye ne kadar ödeme yapılacağı bir süredir merak ediliyordu. Geçtiğimiz yıldaki promosyonlara göre daha fazla ödeme alan emekli vatandaşlar, kendilerine göre en uygun kampanyaları araştırmakta. Yalnızca promosyon miktarı değil aynı zamanda kredi kampanyaları da dikkat çekmekte.

Garanti Bankası Emekli Promosyon Miktarı 2023

3.500 TL'den daha az emekli maaşı alıyorsanız : 3.600 TL
3.500 TL – 7.500 TL arasında emekli maaşı alıyorsanız: 4.200 TL
7.500 TL – 10.000 TL arasında emekli maaşı alıyorsanız: 5.400 TL
10.000 TL ve daha fazla emekli maaşı alıyorsanız: 6.000 TL

Promosyon ödemeleri emekli maaşı ile bağlantılı olmakla beraber, aldığınız maaş arttıkça promosyon ödemeniz de artabilmektedir. Dolayısıyla başvuru yaparak detaylara daha fazla erişim sağlayabilirsiniz. Garanti Bankası'nın resmi internet sitesi üzerinde yer alan veriler doğrultusunda güncel olarak emeklilere en fazla 6000 TL promosyon verilmektedir. 3 yıl boyunca taahhütte bulunmanız kaydı ile promosyon ödemeniz hesabınıza yatırılıyor.

Emekli Promosyonu Başvuru Yöntemleri

Emekli promosyonunda birkaç başvuru yöntemi ön plana çıkıyor. Bu yöntemler arasında mobil uygulama, dijital bankacılık, SMS ve şube üzerinden yüz yüze görüşmek yer almakta. Eğer emekli promosyonu alma niyetiniz var ise bu yöntemlerden birini deneyerek sizler de hak ettiğiniz promosyona kavuşabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar