GÜNDEM

Garanti Bankası duyurdu: Emekliye 200 bin TL ödeme verecek ve hemen başlayacak

Garanti Bankası tarafından başlatılan yeni kampanyada, emekli olan vatandaşlara 200000 TL ödeme verileceği açıklandı. 

Garanti Bankası duyurdu: Emekliye 200 bin TL ödeme verecek ve hemen başlayacak

Garanti Bankası, emekli maaş hesabı üzerinden vatandaşlara 200000 TL'ye kadar borç kapatma kredisi ve ihtiyaç kredisi verecek. Garanti Bankası, ay sonuna kadar devam ettireceği bu kampanyada ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlar, emekli maaş hesapları üzerinden 200000 TL'ye kadar kredi vereceğini açıkladı. Verilecek olan kredilerde banka kredi politikalarına uygun olan tüm vatandaşları hızlı bir şekilde ödemeler gerçekleştirilirken, uygun faizlerle kredi ödemeleri, bankalardaki hesaplarınıza yatırılmaktadır. 

Garanti Bankası, 200000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlar için başlattığı bu kampanyada uygun faizlerle kredi ödemelerini gerçekleştirecek olan tüm vatandaşlar hemen aynı gün içinde ödeme yapacak. Acil ihtiyacınızın olması durumunda, işlemlerinizi gerçekleştirebilir ve ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. 

Garanti Bankası Emekli Kredisi Kampanyası Detayları...

Garanti Bankası üzerinden emekli maaş hesabınız aracılığı ile birlikte ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız, banka müşterisi olan vatandaşlara emekli kredisine hızlı bir şekilde alabiliyor. Garanti Bankası, emekli maaş hesabınız üzerinden ihtiyaç kredisi almak isteyen tüm vatandaşlar, belirtilen politikalara uygun olarak emekli kredisi kullanabilmek için maaş müşterisi olması gerekiyor. 

Emekli maaş hesabınız üzerinden başvurunuzu gerçekleştirerek nakit kredi kullanabileceğiniz bu kampanyalara katılmak isteyen tüm vatandaşların banka müşterileri olmaları durumunda düşük faizlerle kredi ödemeleri gerçekleştiriliyor.

Garanti Bankası, 200000 TL kadar vermiş oldu, emekli kredilerinde 12 ay vadeli kredi ödeme tablosu oluştururken, ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilerin kredi ödemeleri haricinde borç kapatma kredisi imkanı da sağlamaktadır. Garanti Bankası şubeleri üzerinden mi, internet sitesi üzerinden dilediğiniz zaman emekli kredisi kampanyalarına katılabilir maaşlarımıza göre, sizler için verilecek olan kredilere katılarak ödeme alabilirsiniz. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar