GÜNDEM

Garanti Bankası, Borçları Olanların Yüzünü Güldürüyor! Banka Hemen Ödemeli Nakit Verecek!

Garanti Bankası, Borçları Olanların Yüzünü Güldürüyor! Banka Hemen Ödemeli Nakit Verecek!

Garanti Bankası, Borçları Olanların Yüzünü Güldürüyor! Banka Hemen Ödemeli Nakit Verecek!

Garanti Bankası banka borçları olanlara yüksek limitli ihtiyaç kredisi ve borç kapatma kredisi vereceğinin resmi internet sitesi üzerinden açıkladı. emekli maaşı hesabınız üzerinden veya sigortalı olarak çalışıyorsanız sizler de Garanti Bankası üzerinden borç kapatma kredisi kampanyasına katılarak işlemlerinizi yapabilecek ve nakit kullanabileceksiniz. Garanti Bankası resmi internet sitesi üzerinden yapılan bu duyuruda borç kapatma kredisi kampanyasına sadece güncel olan kredi ve kredi kartı borçları kapsamında ödemeler verilecek icralık ve avukatlık olan borçlar kapatılmayacaktır.

Garanti Bankası düşük faiz oranları ile birlikte vermiş olduğu ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanacak olan tüm vatandaşlar için uygun faizlerle kredi ödemelerini gerçekleştirirken banka müşterisi olup ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşları da 3 ay ertelemeli kredi ödemesi vermektedir. Garanti Bankası ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız ve banka kredi şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız işlemlerinizi gerçekleştirmek için borç kapatma kredisi adı altında verilen bu kredilere katılarak sizlerle hızlı bir şekilde işlem yapabilir ve kredi kullanabilirsiniz.

Garanti Bankası borç kapatma kredisi 100.000 TL'ye kadar verilirken 24 ay vadeli ödeme tablosu oluşturularak sizlere işlem sağlanır. Garanti Bankası borç kapatma kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız ilk taksit ödemenizde 90 gün ertelemeli olarak alabileceğiniz bu Kredi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlara banka hemen aynı gün içinde işlem yapmak için sadece şubeler üzerinden kredi ödemesi vermektedir. Garanti Bankası borç kapatma kredisi başvurusu sadece banka şubeleri üzerinden yapılmaktadır. Garanti Bankası 100.000 TL'ye kadar vermiş olduğu ihtiyaç kredisi kampanyasında şartlara uygun olan tüm vatandaşları için hemen aynı gün içinde ödemeler vererek Kredi ödemelerini isteyen vatandaşlara İhtiyaç Kredisi olarak isteyen vatandaşları ise ihtiyaç kredisi değil borç kapatma Kredisi olarak vermektedir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar