GÜNDEM

Garanti Bankası Banka Hesabı Olanlar ATM'den 10.000 TL Ödeme Alıyor! Son Dakika Haberi Geldi

Garanti Bankası ATM den 10.000 TL'ye kadar başvuran herkese para veriyor

Garanti Bankası Banka Hesabı Olanlar ATM'den 10.000 TL Ödeme Alıyor! Son Dakika Haberi Geldi

Türkiye’de en büyük özel bankalar arasında yer alan Garanti BBVA, yine büyük ilgi gören bir kredi kampanyasına imza attı. Garanti BBVA müşterileri, şubeye gitmeye gerek kalmadan ATM’den 10 bin TL nakit avans kredisi çekebiliyor…
Türkiye bankacılık sektöründe en fazla bireysel ve ticari müşterisi bulunan özel bankalardan Garanti BBVA, tüm dikkatleri üzerine çekti. Garanti BBVA tarafından başlatılan yeni kredi kampanyası kapsamında, acil nakit ihtiyacı olan müşteriler, banka şubelerine gitmeye gerek kalmadan anında krediye ulaşabiliyor. Her geçen gün artan fiyatlar karşısında ihtiyaçlarını ertelemeden karşılamak isteyen Garanti BBVA müşterileri, bu kredi fırsatlarından anında yararlanabiliyor.

Garanti BBVA Nakit Avans Kredisi

Özel bankalar arasında ihtiyaç, tüketici, konut ve taşıt kredisi kampanyalarında yarış devam ederken Garanti BBVA bu sefer de nakit avans kredisi ile gündeme geldi. Türkiye’nin en büyük bankalarından Garanti BBVA, tüm müşterilerine ATM’ler aracılığıyla 10 bin TL’ye kadar anında nakit avans kredisi veriyor. Banka işlemleriyle ve başvuru koşullarıyla uğraşmadan en acil bir şekilde nakde ulaşmak isteyenler Garanti BBVA’nın nakit avans kredisini tercih ediyor.

Garanti BBVA müşterileri ATM üzerinden başvuru yaparak onay beklemeden anında 10 bin TL nakit avans kredisi çekebiliyor. Garanti BBVA’nın web sitesinden yapılan açıklamada 10 bin TL nakit avans için uygulanan aylık faiz oranı yüzde 1.80 olarak belirlendi. Ayrıca ek olarak nakit avans tutarı üzerine yüzde 15 KKDF ve yüzde 5 BSMV uygulandığı açıklandı. Vatandaşlar acil nakit ihtiyaçlarında Garanti BBVA’nın bu avantajlı kredi desteğinden hemen yararlanabiliyor.

Garanti BBVA Nakit Avans Nasıl Çekilir?

10 bin TL’ye kadar ihtiyaçlarınız için Garanti BBVA’dan nakit avans kredisi çekmek istiyorsanız öncelikle banka müşterisi olmanız gerekiyor. Garanti BBVA müşterileri ATM üzerinden kartlarıyla giriş yaptıktan sonra tek tıkla 10 bin TL nakit avans çekebiliyor. Ayrıca Garanti BBVA kanalları üzerinden nakit avans çekiminde işlem ücreti olarak yüzde 1 kesinti yapılıyor. Diğer banka ATM’lerinden nakit avans başvurusu yapıldığında yüzde 3.85 + 0.47 kuruş işlem ücreti alınır.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar