POLEMİK

Galatasaray yönetimi Lig TV'yi topa tuttu

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, sarı kırmızılı takımın Lig TV ekranlarında doğrandığını iddia etti...

Galatasaray yönetimi Lig TV'yi topa tuttu

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, LİG TV'ye ateş püskürdü.

Yayıncı kuruluştaki yöneticilerden birisinin Galatasaray düşmanı olduğunu belirten Nazifoğlu, "Yayıncı kuruluşta maalesef Galatasaray doğranıyor" ifadelerini kullandı.

YAYINCI KURULUŞTA 2 BEŞİKTAŞLI OLMASINI KINIYORUM

Yayıncı kuruluştaki eski Beşiktaşlılar Tümer Metin Ve Metin Tekin hakkında da konuşan Levent Nazifoğlu, "Yayıncı kuruluşta maalesef Galatasaray doğranıyor. Ben Yayıncı kuruluşta iki tane Beşiktaşlı'nın olmasını kınıyorum. Zaten oradaki bir arkadaş G.Saray düşmanıdır. Yani oradaki yapı düzgün bir yapı değildir bunun değişmesi gerek" dedi.

YAYIN İHALESİNDE FENERBAHÇE İLE AYNI GÖRÜŞTEYİM

Yayın ihalesinde Fenerbahçe ile aynı düşüncede olduğunu ifade eden Levent Nazifoğlu, "Şahsi görüşüm Fenerbahçe'nin görüşü ile aynı. Ama bu benim görüşüm sadece yanlış anlaşılmasın. Burada çok yüksek rakamlar konuşuluyor 600 bin dolarlardan bahsediliyor. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın daha fazla katma değer verdiği ortada" ifadelerini kullandı.

ASLAN PAYINI BİZİM ALMAMIZ HAKSIZLIK OLUR AMA!..

"Ben aynı fikirdeyim diyorum ama bunun sahada uygulanabilirliği yok" diyen Nazifoğlu şöyle devam etti: "Aslan payını biz ve Fenerbahçe'nin alması haksızlık olur, 18 takım var. Ancak gerçek Fenerbahçe ve Galatasaray'ın havuza katkısının çok yüksek olması." 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar