TELEVİZYON

Fulya ile Umudun Olsun yardım hareketine mi dönüşecek?

FOX'ta yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun programında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Fulya Öztürk'ün sunduğu program, yardım hareketine dönüştürülüyor.

Fulya ile Umudun Olsun yardım hareketine mi dönüşecek?

Deneyimli muhabir Fulya Öztürk'ün sunumuyla Temmuz ayında yayın hayatına başlayan Fulya ile Umudun Olsun programı kısa zamanda çok sayıda kayıp aile ve cinayeti aydınlattı. Program, yaptığı SMA hastası bebeklere yardım organizasyonları, girişimci kadın kooperatiflerine verdiği destekler ile diğer benzer programlardan farklı bir yol seçti.

YARDIM HAREKETİNE DÖNÜŞÜYOR

Fox TV'de yayınlanan Fulya ile Umudun Olsan program ekibi şimdi de işe yoksul ailelerin veresiye defterlerini silerek yardımlara başladı. Özellikle İstanbul’un yoksul semtlerindeki ailelere ulaşan ekip, kısa süre içerisinde birçok yoksul ailenin temel ihtiyaçlarını karşıladı. Duyumlara göre her hafta bir aileye yardım eli uzatılacağı ve bir bakkal defterinin kapatılacağı öğrenildi. Bu hareketin çok hızlı büyütülmesi ve programın bir yardım hareketine dönüştürülmesinin planlandığı konuşuluyor.

RTÜK KANALLARI UYARMIŞTI

Hatırlanacağı üzere RTÜK çarpık ilişki üçgenine sıkışıp kalan öğle kuşak programlarına kesinlikle tolerans göstermeyeceğini belirtmiş, geçtiğimiz günlerde RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin kanalların ust düzey yöneticileri ile bir toplantı gerçekleştirmişti.

Söz konusu toplantıda özellikle üzerinde durulan konu ise öğle kuşaklarındaki ilişkiler üzerine kurulu reyting savaşları olmuş, bu programların özellikle geleneksel Türk aile yapısına aykırı yayın yaptıkları vurgusunda bulunan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin bütün kanalları üstü kapalı uyarmıştı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar