POLEMİK

Fuat Uğur'dan Rahmi Turan'a çok sert yanıt...

Fuat Uğur: "Sözcü'nün şeyi, sen asparagas değil, müptezelliğin de duayenisin...

Fuat Uğur'dan Rahmi Turan'a çok sert yanıt...

Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur ile Sözcü gazetesi başyazarı Rahmi Turan arasındaki polemik gittikçe sertleşiyor...

Rahmi Turan'ın dünkü yazısına "Sözcü'nün şeyi, sen asparagas değil, müptezelliğin de duayenisin" başlıklı yazı ile cevap veren Fuat Uğur, "Mesleki kariyerini Tan adlı seks gazetesini çıkararak yapan birinden beklenebilecek tek şey neyse, onu görüyoruz Rahmi Turan adlı Sözcü şeysinin bana ayırdığı yazısında" dedi

 Rahmi Turan'ın köşesinde yayınladığı "kabak gibi FETÖ mesajı veren karikatürü tevil yoluyla izah etmeye çalıştığını" savunan Fuat Uğur, "Ve utanmadan Tayyip Erdoğan ile vatandaşın arasına kama sokmayı amaçlayan FETÖ usulü algı madrabazlığına imza atıyor" ifadelerini kullandı.

KUYRUK ACISI DEĞİL SENİN GERÇEK YÜZÜNÜN DEŞİFRESİ

 Sözcü gazetesinin manşetlerine çıkan FETÖ mesajlarından örnekler veren Fuat Uğur, "asparagas duayeni" dediği Rahmi Turan'ın “Ben Hürriyet'in yayın yönetmeni olduğum sırada kimseyi işten çıkarmadım. Ama Fuat Uğur denen o müfteriyi atmışsam çok iyi yapmışım” sözlerine de cevap verdi.

"Beni de tetikçi olarak ilan ediyor FETÖ tetikçisi. Çıkarılmanın kuyruk acısıyla yazdığımı ileri sürüyor ve kendine çok fazla önem atfediyor" diyerek Rahmi Turan'a yüklenen Fuat Uğur, şöyle devam etti:

 SOLCU OLDUĞUM İÇİN İŞTEN ATTIĞINI GİZLEMEYE ÇALIŞIYOR

"Ama senin gizlediğin şey beni solcu olduğum için işten atman. Atmadım diye yalan söylüyorsun bir de utanmadan ve üstelik solcu Atatürkçü geçiniyorsun. Ama şaşırmıyorum. Yalan haber (asparagas) üzerine 'mesleki kariyer' inşa eden, ahlaki ibresi borsa gibi aldığı paraya göre inip çıkan birinden doğru laf beklemek mümkün değil. Gazeteciliğimi aklınca küçümsemeni anlayışla karşılıyorum, senin çıkardığın seks gazetesinde çalışmadım. Hakkımdaki yazısını okuyunca eksik söylediğimi idrak ettim Sözcü 'Başyazarı' Rahmi Turan için. Bu zat sadece asparagas haberciliğin değil müptezelliğin de duayeni."

Fuat Uğur'un yazısının tamamını okumak için TIKLAYIN...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 2 yorum