GÜNDEM

Fuat Uğur'dan Oda TV'ye çok sert tepki: Namus ve şerefle bağlarını koparmış kafa için...

Türkiye yazarı Fuat Uğur, kaleme aldığı yazısını bambaşka yöne çekerek manşetten veren Oda TV'ye fena saydırdı. Uğur, "Bu alçaklıkları yapıp sonra da “bize neden böyle yapıyorlar” diye ağlayan rezillerin neden inandırıcılığı yok anlayın artık." dedi.

Fuat Uğur'dan Oda TV'ye çok sert tepki: Namus ve şerefle bağlarını koparmış kafa için...

Türkiye yazarı Fuat Uğur, "Fetullah Gülen ve Mustafa Özcan’ın sır görüşmesinde neler konuşuldu?" başlıklı bir yazı kaleme aldı.

İkili arasındaki gerilimi anlatan yazar,  Gülen ve Özcan'ın birbirlerinin Türkiye’deki akrabalarını ihbar ederek yakalattırmaya kadar vardırdığını duyurdu.

Oda Tv ise ise Türkiye yazarı Uğur'un kaynağını da aktardığı yazısını bambaşka yöne çekerek, "Bu bir "örgütün başı kötü iki adamı iyi" haberidir... Bunu biz yazsak hapsi boylarız" başlığı ile verdi.

Fuat Uğur da sosyal medya hesabından Oda TV'ye çok sert tepki gösterdi ve "Bugünkü yazımdan bu anlamı çıkaran namus ve şerefle bağlarını koparmış kafa için diyecek başka bir şey bulamıyorum. Pespayeler. Bu alçaklıkları yapıp sonra da “bize neden böyle yapıyorlar” diye ağlayan rezillerin neden inandırıcılığı yok anlayın artık." dedi.

FUAT UĞUR'IN YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar