GÜNDEM

Fuat Uğur'dan KADEM yönetimine Ayşegül Yıldırım Kara çağrısı

Türkiye Gazetesi yazarı Fuat Uğur, önceki gün yazdığı yazısında KADEM yönetiminde yer alan Ayşegül Yıldırım Kara'nın, 3 yıl önceki twitinde kendisi de dahil Hilal Kaplan, Süheyb Öğüt, Cem Küçük ve Cemil Barlas'ın tutuklanmasını istemesini eleştirmişti. Uğur, bugünkü köşesinde ise; Kara'nın tepkiler üzerine özür dilerken kendisi ve KADEM ile ilgili asılsız iddiaların ortaya atıldığını dile getirmesine sert tepki gösterdi.

Fuat Uğur'dan KADEM yönetimine Ayşegül Yıldırım Kara çağrısı

Türkiye Gazetesi yazarı Fuat Uğur, önceki gün kaleme aldığı aldığı yazısında Kadın ve Demokrasi Derneği'nin yönetiminde yer alan Ayşegül Yıldırım Kara'nın, 2017 yılında kendisi ile birlikte Hilal Kaplan, SÜheyb Öğüt, Cem Küçük ve Cemil Barlas'ın tutuklamasıyla ile ilgili atmış olduğu twiti gündeme getirmişti.

Uğur, bugünkü köşesinde ise gelen tepkiler üzerine Kara'nın, attığı twiti sildiğini ve özür yazısı paylaştığını ancak özrünün kabahatinden büyük olduğunu dile getirdi.

Kara'nın, kendisi ve KADEM hakkında asılsız iddiaların ortaya atıldığını dile getirmesini eleştiren Uğur, sözlerine şu şekilde devam etti "Ayşegül Yıldırım Kara bilmeli ki KADEM bizim sevdiğimiz, desteklediğimiz bir kurum. Tüm yönetim kurulu üyeleri de benim gözümde saygıdeğerdir. KADEM’i eleştirebilirim. Bu hakkım vardır. Bunu saldırı diye nitelendirmek ucuzluktur. Ben yalnızca Ayşegül Yıldırım Kara’yı ve o nefret diliyle bizim tutuklanmamızı isteyen sözlerini gündeme getirdim. "

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar