GÜNDEM

Fuat Uğur'dan Ertuğrul Özkök'ün eşine Ayasofya göndermesi

Ayasofya'nın, müzeden camiiye çevrilmesinin ardından açıklamalar gelmeye devam ederken; Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök'ün eşi Tansu Özkök'ten, Vatikan camii yapılsa, Papa sünnet edilse dahi; Z Kuşağı'ndan oy gelmeyeceği açıklaması geldi. Türkiye yazarı Fuat Uğur da cevaben "Ertuğrul Özkök’ün her daim burjuva ama sorsan devrimci karısı Tansu Özkök’ten insana “ipimle kuşağım...”dedirten paylaşım." dedi.

Fuat Uğur'dan Ertuğrul Özkök'ün eşine Ayasofya göndermesi

Danıştay 10. Dairesi'nin 24.11.1934 tarihli Ayasofya Kararı'nı iptal etmesinin ardından Bakanlar Kurulu'nun oy birliği ile Ayasofya, müze statüsünden tekrardan camiiye dönüştürüldü.

Ayasofya Kararı sonrası Türkiye ve dünyadan açıklamalar gelmeye devam ediyor. 

Hürriyet Gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök'ün eşi Tansu Özkök de karar sonrası sosyal medya hesabından Z kuşağını hatırlatarak "Z Kuşağı'ndan uyarı var.Değil Ayasofya'yı, Vatikan'ı camii yapıp Papa'yı sünnet etseniz bile;artık size OyMoyyok" şeklinde paylaşım yaptı.

Türkiye Gazetesi yazarı Fuat Uğur da Özkök'e cevaben twitter hesabından, yapılan paylaşımın A kuşağından Z kuşağı adına açıklama olduğunu ifade ederek "Ertuğrul Özkök’ün her daim burjuva ama sorsan devrimci karısı Tansu Özkök’ten insana “ipimle kuşağım...”dedirten paylaşım." şeklinde paylaşım yaptı.

İşte Fuat Uğur'un o paylaşımı:

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar