GÜNDEM

Fuat Uğur'dan Ayasofya'nın müze olarak kalmasını isteyenlere gönderme

Ayasofya'nın cami yerine müze olarak kalmasını dile getirenler olmuştu. Türkiye Gazetesi yazarı Fuat Uğur da twitter hesabından yaptığı paylaşımda Yunanistanlı din adamının "Ayasofya’yı koruyan Türkler olmasaydı Ayasofya düşerdi. Böyle büyük bir yapıyı kim koruyacaktı?" sözlerine yer verdi. Uğur, "Bu sözler, Ayasofya'nın müze olarak kalması için yırtınan tüm CHP'liler ve diğerlerine gitsin." ifadelerini paylaşımına ekledi.

Fuat Uğur'dan Ayasofya'nın müze olarak kalmasını isteyenlere gönderme

Ayasofya'nın cami olarak ibadete açılmasının ardından Türkiye ve dünyadan açıklamalar gelmeye devam ediyor. 

Yunan rahip Evangelos Papanikolaou, yaptığı konuşmada ''Ayasofya’yı koruyan Türkler olmasaydı Ayasofya düşerdi. Böyle büyük bir yapıyı kim koruyacaktı? Türkler korudu. Türkler nerede vardıysa hep daha iyilerdi. Bizim için utanç verici ama bu gerçek." ifadelerine yer verdi.

Türkiye Gazetesi yazarı Fuat Uğur da twitter hesabından yaptığı paylaşımda Yunanistanlı din adamının sözlerine yer verip "Vay be... Yunanistan'da bir din adamından(Evangelos Papanikolau) Ayasofya için gelen bu sözler, Ayasofya'nın müze olarak kalması için yırtınan tüm CHP'liler ve diğerlerine gitsin. Utanmaları varsa kendilerine bir çeki düzen verirler ama çok zor." şeklinde konuştu.

İşte Fuat Uğur'un o paylaşımı:

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar