GÜNDEM

Fuat Uğur'dan Abdurrahman Dilipak'a: Bu nasıl bir ego, nasıl bir kibir?

Türkiye yazarı Fuat Uğur, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı "zalim" olarak nitelendirdiğini belirten Abdurrahman Dilipak'ı eleştirerek "Erdoğan zalim, kendisi de partinin kurucu iradesi öyle mi? Bu nasıl bir ego?" dedi.

Fuat Uğur'dan Abdurrahman Dilipak'a: Bu nasıl bir ego, nasıl bir kibir?

Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, bugünkü köşesinde Abdurrahman Dilipak'ı eleştirdi. "Kendisini çok eskiden beri tanır ve takip ederim. Mütevazı bir insan olarak aklımda kaldı ama şimdi neden böyle kibirli oldu bilmiyorum" diyen Uğur, şunları kaydetti:

Geçmişte bir toplantıda “Düşünebiliyor musunuz, AK Parti il ve ilçe teşkilatı yöneticileri arasında daha benim adımı bilmeyen insanlar bile var” demişti. Şimdi en azından AK Parti’nin 81 ildeki kadın kolları yöneticilerinin hepsi, adını “Kendilerine hakaret eden kişi” olarak öğrendi...

BU NASIL BİR EGO?

Yeni Akit’in internet sitesinin Youtube kanalında Mehmet Özmen’in “AK Parti Sözcüsü Fatih Şahin böyle bir açıklamayı yapıyorsa bu Cumhurbaşkanı’nın bilgisi dâhilinde değil midir?” sorusuna şöyle cevap veriyor: “Bilgisinin olmaması mümkün değil, bilgisi var ki onaylıyor. Olsun. Ama bakın benim şahsımda bu partinin kurucu iradesi yargılanıyor. Ve benim yargılanma sürecimde de o kitleler bunu affetmeyecekler. Ben burada kendi adıma bunları yapmadım. Ben atanmamış ve seçilmemiş bir sözcü gibiyim. Halep oradaysa arşın burada. Benim öyle mahkemeden korkar bir tarafım yok. Aslan kesiliyorlar. Kesilsinler. YA RAB, benim ellerimle cezalandır ZALİMLERİ, benim ellerimle yardım et masumlara.”

Erdoğan ZALİM, kendisi de partinin KURUCU İRADESİ, öyle mi? Bu nasıl bir ego Çok yazık, demek bu noktaya kadar geldi.

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum