MEDYA KÖŞESİ

Fuat Uğur: Uğur Dündar BÖRÜ’yü izleyip o tweet’inden utanır mı?

Türkiye yazarı Fuat Uğur, BÖRÜ filmini izlediği sırada aklına Uğur Dündar'ın avukatı Vural Ergül'ün kendisine cevap için yayınladığı tweetin geldiğini söyledi.

Fuat Uğur: Uğur Dündar BÖRÜ’yü izleyip o tweet’inden utanır mı?

Gözyaşları içinde BÖRÜ filmini izlediğini belirten Türkiye yazarı Fuat Uğur, " O anda Uğur Dündar’ın FETÖ’cü darbeyi destekleyen avukatı Vural Ergül ile ilgili yazıma cevap için yayınladığı tweet geldi. Uğur Dündar’ın sanki marifet yapmış gibi 15 Temmuz gecesi paylaştığı tweet yani. Dündar o tweet’inde polisin askerle çatışmamasını istiyordu." ifadelerini kullandı.  Uğur Dündar'ın  avukatını azlettiğini söylediğini fakat henüz noter tasdikli azilnameyi görmediğini belirten Uğur,  bunu zaman zaman hatırlatacağını söyledi. Uğur, "Biliyorum ki sağıra yatacak." ifadelerini kullandı.

Uğur Dündar BÖRÜ’yü izleyip o tweet’inden utanır mı?

Bu yazıya oturmadan önce BÖRÜ adlı filmi izlemek için sinemaya gittik kızımla. Onun asker içine sızmış şerefsiz FETÖ’cülere karşı verilen mücadeleyi görmesini istedim.
Film polisimizin, emniyetimizin en kıymetli evlatlarının konuşlandığı Gölbaşı Özel Harekat Dairesi'nde FETÖ’cüler tarafından bombalanması ve 51 vatan evladı polisimizi şehit etmesiyle başlıyordu.
Zaman zaman gözyaşları içinde izledik filmi.
Ve aklıma o anda Uğur Dündar’ın FETÖ’cü darbeyi destekleyen avukatı Vural Ergül ile ilgili yazıma cevap için yayınladığı tweet geldi. Uğur Dündar’ın sanki marifet yapmış gibi 15 Temmuz gecesi paylaştığı tweet yani. Dündar o tweet’inde polisin askerle çatışmamasını istiyordu.
Gölbaşı bombalanır ve 51 polisimiz FETÖ’nün bombaları altında can verirken, o ise polisimizi darbeci askere itaate çağırıyordu.
Uğur Dündar darbeyi destekleyen avukatını azlettiğini söylüyor ama henüz noter tasdikli azilnameyi göremedik.
Bir de bu ilişki çok izaha muhtaç. Çünkü Vural Ergül, Uğur Dündar’ın kadim dostu.
Bunu zaman zaman hatırlatacağım ona.
Biliyorum ki sağıra yatacak.
Olsun, tarihe not olarak düşer en azından.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar