GÜNCEL

Fuat Uğur: Trol savcının kamudaki geçimişi tehlikeye işaret ediyor!

Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, açtığı hesapla trollük yapıp, bakanlara, devlet yetkililerine ve AK Partililere inanılmaz hakaretlerde bulunan kişinin Samsun Cumhuriyet Savcısı Özcan Muhammed Gündüz olduğunu açıkladı. Uğur, aynı zamanda Gündüz'ün meslek kariyeri hakkında da bilgi verdi.

Fuat Uğur: Trol savcının kamudaki geçimişi tehlikeye işaret ediyor!

Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, açtığı hesapla trollük yapıp, bakanlara, devlet yetkililerine ve AK Partililere inanılmaz hakaretlerde bulunan kişinin Samsun Cumhuriyet Savcısı Özcan Muhammed Gündüz olduğunu açıkladı. Uğur, aynı zamanda Gündüz'ün meslek kariyeri hakkında da bilgi verdi. Uğur, ''Bu trol Savcı Haydar Baş’ın kontrolündeki Ankara Özel Meltem Lisesi’ni bitirdikten sonra Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 2006 yılında mezun olmuş. 2010 yılına kadar ne yapmış orası meçhul. Ama 2010’dan itibaren Millî Eğitim Bakanlığı’ndan başlayarak kamuda hukukçu olarak görev yapmış. Çalıştığı yerler arasında TRT de var.TRT’den sonra 12 Kasım 2018 tarihli HSK Kararnamesi ile Samsun'a 219151 SİCİL numarası ile Cumhuriyet Savcısı olarak atanmış. Açığa alınana kadar da TERÖR BÜRODA çalışmış iyi mi?'' diyerek şoke eden bilgiler verdi. 

İşte o yazı... 

Bomba olayı Sabah gazetesinden iki arkadaşımız; Abdurrahman Şimşek ve Nazif Karaman ortaya çıkardı.
Twitter'da @HOHMUSTESARI rumuzuyla açtığı hesaptan trollük yapıp, bakanlara, devlet yetkililerine ve AK Partililere inanılmaz hakaretlerde bulunan kişi, meğer Samsun Cumhuriyet Savcısı Özcan Muhammed Gündüz’den başkası değilmiş!
Bir yaşıma daha girdim diyeceğim ama bu Savcı kılığındaki kripto trolün geçmiş “mesleki kariyeri” hakkında biraz bilgi edinince “Daha görecek çok yaşım varmış” dedim kendi kendime.
Hakikaten daha inanılmaz olan bu.
Bu trol Savcı Haydar Baş’ın kontrolündeki Ankara Özel Meltem Lisesi’ni bitirdikten sonra Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 2006 yılında mezun olmuş. 2010 yılına kadar ne yapmış orası meçhul. Ama 2010’dan itibaren Millî Eğitim Bakanlığı’ndan başlayarak kamuda hukukçu olarak görev yapmış. Çalıştığı yerler arasında TRT de var.

Yazının tamamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar