GÜNDEM

Fuat Uğur: Senin bir mahallen yok Abdurrahman Bey

Türkiye Gazetesi yazarı Fuat Uğur, bugünkü yazısında Ayasofya'nın, cami olarak ibadete açılması sırasında toplumun farklı kesimlerinin vermiş olduğu birlik izleniminden küresel çete ve aparatlarının rahatsız olduğunu, atmosferi bozmak için Hilafet, İstanbul Sözleşmesi gibi konuların gündeme alındığını ve Akit Gazetesi yazarı Dilipak'ın son günlerdeki söylemlerinin zarar verdiğini ifade edip "Senin bir mahallen yok Abdurrahman Bey" dedi.

Fuat Uğur: Senin bir mahallen yok Abdurrahman Bey

Türkiye Gazetesi yazarı Fuat Uğur, bugün kaleme aldığı yazısında Ayasofya'nın, cami olarak ibadete açılması kararının toplumun bütünleşmesi açısından önemli olduğunun altını çizdi.

Ayasofya Kararı'ndan rahatsız olan küresel çete ve aparatlarının birlik havasını bozmak için çalıştıklarını ifade eden Uğur, 'AK Parti nasıl marjinalize edilir ve sosyolojik tabanı parçalanır?' sorusuna yanıt arandığı ve bulunduğunu belirtip sözlerine şu şekilde devam etti "Zaten Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iptal edilmesi talimatını verdiği İstanbul Sözleşmesi birileri tarafından tekrar gündeme sokulup köpürtülmeye başladı. Peş peşe açıklamalarla tepki ustaca yükseltildi."

Uğur, fetöcülerin affedilmesi, Osman Kavala'nın serbest bırakılması, hilafet, İstanbul Sözleşmesi ile yaptığı açıklamalarla toplumun farklı kesimlerinden tepki alan Dilipak'a cevaben "Senin bir mahallen yok Abdurrahman Bey! Orası artık BİZLERİN MAHALLESİ. Yani, yüzde 52-58 arasında oy oranına tekabül eden yaklaşık 40 milyon insanın oturduğu, kozmopolit ve heterojen, çok farklı dünya görüşlerinden ve yaşam tarzlarından oluşan, millî duruşun egemen olduğu, vatan sevgisi eksenli büyük bir mahalle. Sen bu koskoca kitleyi kendi eski nostaljik mahallene hapsedemezsin." şeklinde konuştu.

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar