GÜNDEM

Fuat Uğur: Polisimin yanındayım

Türkiye yazarı Fuat Uğur, Kadıköy'de maske takmayan kadına müdahaleleri nedeniyle tepki çeken iki polisin görevden uzaklaştırıldığı haberi sonrasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile konuştuğunu belirterek polislere seslendi: "Yaşadığınız durumun en kısa zamanda düzeleceğini bilin."

Fuat Uğur: Polisimin yanındayım

İstanbul Kadıköy'de maske takmayan kadına müdahaleleri sırasında arbede yaşanan ve kadını yere savurarak kelepçelemeye çalışan iki polis büyük tepki çekti.

Sosyal medyada konuyla ilgili ardı ardına paylaşım yapılması üzerine İstanbul Valiliği yaptığı açıklamayla polislerin görevden uzaklaştırıldığını duyurmuştu:

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA: POLİSLER GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI

"Kadıköy ilçemiz Osmanağa Mahallesi Söğütlü Çeşme Caddesinde 19.08.2020 tarihinde güvenlik görevlilerimiz tarafından yapılan "Sağlık İçin Hepimiz İçin COVİD-19 denetlemeleri" sırasında R.B isimli kadının, maskesini usulüne uygun şekilde takmadığı görülerek uyarıda bulunulmuştur. Polis memurlarının uyarısına R.B. hakaret içeren söz ve davranışlarla karşılık vermiş, yapılan ikazlara rağmen bu tutumuna devam etmesi üzerine, gözaltına alınmak istenmiştir. Gözaltına alınma esnasında kesinlikle görmek istemediğimiz görüntülerin yaşanması bizi çok üzmüştür. Konuyla ilgili olarak Valiliğimizce başlatılan soruşturma kapsamında ilgili polis memurları görevden uzaklaştırılmıştır. Olayla ilgili adli ve idari soruşturma devam etmektedir.Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

FUAT UĞUR POLİSLERE SESLENDİ: BU DURUM EN KISA SÜREDE DÜZELECEK

Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, konuyla ilgili "#PolisiminYanındayım" etiketiyle bir paylaşımda bulundu. Uğur, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile konuştuğunu belirterek polislere seslendi: "Yaşadığınız durumun en kısa zamanda düzeleceğini bilin."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar