POLEMİK

Fuat Uğur, Özlem Gürses'in askeri vesayet sözlerine saydırdı

Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, Özlem Gürses'in askeri vesayet ile ilgili demokrasinin sübabı şeklinde tanımlama yaptığı sözleri ile ilgili açtı ağzını yumdu gözünü...

Fuat Uğur, Özlem Gürses'in askeri vesayet sözlerine saydırdı

Devlet Bahçeli'ye aşı yapan hemşire darbedildi yalanıyla sosyal medyada adı Şırınga Özlem'e çıkan Özlem Gürses, aynı yayında askeri vesayet ile ilgili yaptığı açıklama ile yine tepkilerin odağında.

Askeri vesayeti demokrasinin sübabı olarak gören Gürses'e Fuat Uğur'dan çok sert cevap geldi.

İşte Uğur'un Gürses'e saydırdığı yazısı:

CHP medyasının trene bakmasıyla ünlü isminin son bombası askerî vesayetin demokrasiye faydaları üzerine oldu. Bir TV programında “Şimdi anlaşılıyor ki askerî vesayet demokrasinin supabıymış” dedi.

Bu “gazeteci” hanım önceki gün yine “Bahçeli’ye iğne yapan Gülnaz Şırınga dayak yedi” troll haberiyle iyice rezil oldu diye hafife alınacak bir laf değil bu.

Supap, Fransızca kökenli bir kelime. Soupape’tan (çenealtı) geliyor. Motorların boru sistemlerinde gaz ve sıvı geçişini kontrol etmeye yarayan kapak. Oto sanayiindeki tamircilerde bu ad 'sibop’a dönüştü.

Sibop bu türden lafları edenlere pek yakışıyor. Argodaki karşılığı da çok anlamlı

Ama gel de rahmetli Can Yücel’i anma şimdi.

Vaktiyle Nazım Hikmet’in şiirlerini “Kartpostal şiirleri” olarak tanımlayan ve şimdi yaşamayan feminist kadın yazara “Kart sensin, postal da sana g...n” demişti de tüm solcular çok eğlenmişti. Solcular o vakitlerde sosyalist ideolojinin içini boşalttıklarını düşündüğünden feministlere çok gıcıktı.

Yazının tamamı için tıklayın 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar