GÜNDEM

Fuat Uğur: Oda tv’deki operasyon İmamoğlu’nun yeni medya projesinin bir ayağı mı?

Türkiye gazetesi yazarı Fuat uğur, Oda tv adlı internet sitesi yönetiminde meydana gelen değişikliği kaleme aldı. Uğur, 'Oda tv’deki operasyon İmamoğlu’nun yeni medya projesinin bir ayağı mı?' diyerek dikkat çeken bir konuya değindi.

Fuat Uğur: Oda tv’deki operasyon İmamoğlu’nun yeni medya projesinin bir ayağı mı?

Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur bugünkü köşesinde, 'Oda tv’deki operasyon İmamoğlu’nun yeni medya projesinin bir ayağı mı?' başlıklı bir yazı yayınladı. Uğur,  Oda tv adlı internet sitesi yönetiminde meydana gelen değişikliğin altında yatan sebeplerin neler olabileceğini açıkladı. Uğur, sitenin sahibi Soner Yalçın'ın bu değişikliği yaparken hangi düşüncelerle yapmış olabileceğini tek tek kaleme aldı. 

İşte o yazı... 

 Geçen hafta, çoğu kez Karanlık Oda diye tanımladığımız Oda tv adlı internet sitesinde ciddi bir yönetim değişikliği oldu. Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan ile Haber Koordinatörü Barış Terkoğlu klasik medya sitesi deyimiyle “yollarını ayırdılar” Oda tv’den. Kovulmanın zarif bir anlatımı. Yerlerine de Kanal D ekranlarında uzun süre akşam haberleri sunucusu olarak tanıdığımız Serdar Cebe geldi.
Sitenin sahibi, Sözcü yazarı Soner Yalçın ne yapmak istemişti? Biraz kurcaladım ve ilginç hikâyeler duydum.
Soner Yalçın aslında yöneticilik ve liderlik kapasitesi olmadığını bilen ama perde arkasından Türkiye’yi yönetme konusunda kendisinde hayli potansiyel olduğunu düşünen bir isim. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilişkilerini de bu zeminde değerlendirmek gerek. Yalçın ile Ekrem İmamoğlu arasındaki “kutsal” bağı artık herkes biliyordur; Soner Yalçın’ın yetiştirmesi Murat Ongun. Kendisi Ekrem İmamoğlu’nun sağ kolu ya da omzundaki el olarak da bilinmekte.

Yazının tamamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar