POLEMİK

Fuat Uğur Nedim Şener'i yerden yere vurdu; Tezgaha gelme

Türkiye yazarı Fuat Uğur ile Posta yazarı Nedim Şener arasındaki "infaz" tartışması tam gaz sürüyor..

Fuat Uğur Nedim Şener'i yerden yere vurdu; Tezgaha gelme

Türkiye yazarı Fuat Uğur, geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan eleştirdiği Posta yazarı Nedim Şener'in FETÖ'nün tezgahına geldiğini savundu.

Fuat Uğur, bir yıl önce Medya Kritik'te Cem Küçük ile yaptıkları sohbetin cımbızlanarak sosyal medyada yeniden servis edildiğini belirterek Nedim Şener'in de FETÖ'cülerin bu çirkin tezgahına alet olduğunu belirtti.

Fuat Uğur, "Nedim Şener ile farklı olan siyasal görüşlerimizin FETÖ ile mücadelenin önüne geçmesine izin vermeyeceğim" dedi.

İşte Fuat Uğur'un yazısından bir bölüm:

FETÖ, onu bile tezgâha getiriyorsa

Karlov suikastından bir gün sonrası. Medya Kritik programında Cem Küçük ile konuşuyoruz. Suikastı yapanın FETÖ olduğundan adımız gibi eminiz (nitekim haklı çıktık) ve çok öfkeliyiz.

Cem, programda Amerika, İsrail, Almanya gibi ülkelerin teröristlerle nasıl mücadele ettiğini Mossad, CIA, Guantanamo vb. örnekleri vererek tek tek anlatıyor. Arkasından “Türkiye insan hakları sözleşmelerine imza atmış bir ülke, onların yöntemlerini kullanmayacağı aşikâr” diye de ekliyoruz.

Evet, FETÖ’cüler tam BİR YIL ÖNCE; 20 Aralık 2016 tarihinde Medya Kritik programındaki bu konuşmalarımızdan; Cem Küçük’ün ve benim sözlerimizi cımbızlayarak, başını sonunu kesip biçerek çarpıtılmış bir video hazırladı ve bunu geçtiğimiz hafta dolaşıma soktu.

Fuat Uğur'un yazısının tamamı için  tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar