POLEMİK

Fuat Uğur Karar gazetesiyle kafa buldu; Yusuf'u kuyudan çıkardılar mı?

Türkiye yazarı Fuat Uğur, Ahmet Davutoğlu'na destek veren Karar gazetesi yazarlarını topa tuttu..

Fuat Uğur Karar gazetesiyle kafa buldu; Yusuf'u kuyudan çıkardılar mı?

Türkiye yazarı Fuat Uğur, Ahmet Davutoğlu'na destek veren Karar gazetesi yazarlarıyla kafa buldu.

Fuat Uğur, bugünkü yazısında "AK Parti grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan sağına Başbakan Binali Yıldırım’ı, soluna da Ahmet Davutoğlu’nu alarak bir fotoğraf verince Karar ailesi bir sevince gark oldu sormayın gitsin" ifadelerini kullandı.

İşte Fuat Uğur'un bugünkü yazısından bir bölüm:

Yusuf'u kuyudan çıkardılar mı?

Bu lafa çok güldüğüm için epey kullanmışlığım var.
Evvelden “Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan benim halifem, ona biat ediyorum” dediği hâlde Ahmet Davutoğlu başbakanlığı bırakmak zorunda kalınca “Yusuf’u kuyuya attılar” diye ilenen “Fanatik Davutçu” bir meczubu hatırladığım için bu başlığı attım.

Önceki salı AK Parti grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan sağına Başbakan Binali Yıldırım’ı, soluna da Ahmet Davutoğlu’nu alarak bir fotoğraf verince Karar ailesi bir sevince gark oldu sormayın gitsin. Ha bir de 8-10 gün önce Davutoğlu’nu Külliye’ye çağırıp 3 saat görüşmüş Cumhurbaşkanı Erdoğan. Bunu da aradan bir buçuk yıl geçtikten sonra nihayet bir FETÖ davasını izleyebilen Ahmet Davutoğlu’ndan öğrendik.

Sonuç:
Aslında Abdullah Gül gibi konumlanmayı tercih etmeyerek daha farklı bir noktada duran Davutoğlu hatalarını kabullenerek, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın yol haritasıyla; kendi başına değil, tüm partiyle birlikte yeniden yola çıktı.
Herkes hayatta ikinci bir şansı hak eder. Hepsi bu. Yoksa kimsenin ne kuyuya atıldığı, ne de çıkarıldığı var.

Fuat Uğur'un yazısının tamamı için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar