GÜNDEM

Fuat Uğur İnce hakkında yanılmadığını yazdı

Türkiye Gazetesi yazarı Fuat Uğur, twitter hesabından yaptığı paylaşımda Muharrem İnce'nin yeni parti kurma iddialarıyla ilgili Fatih Altaylı'ya yaptığı açıklamalara değinerek, 4 gün önceki yazısında belirttiği gibi İnce'nin partisiz bir liderlik yapabileceğini yazdığını hatırlatıp yanılmadığını ifade etti.

Fuat Uğur İnce hakkında yanılmadığını yazdı

CHP'nin, Olağan Kurultayı'nın ardından Muharrem İnce'nin parti kuracağına dair açıklamalar siyasette hareketlenmeleri beraberinde getirirken; konu ile ilgili açıklamalar yapılmaya devam ediyor.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, İnce ile gerçekleştirdiği konuşmanın detaylarını bugünkü köşesine taşıdı.

İnce'nin, parti kurmadığını, yola çıktığını aktaran Altaylı, İnce'ye "Anladığım kadarı ile Fransa’da Macron örneği gibi. Partisiz bir liderlik." dediğini söyleyerek İnce'nin de cevaben "Evet. Niye olmasın. Macron gibi de diyebiliriz. Bu hareket yarın bir partiye dönüşür mü, yoksa partiler o hareketin arkasına mı takılır bilmem. Ben yola çıkıyorum. Ben yüzde 9, yüzde 10, yüzde 12 ya da yüzde 49 için çıkmıyorum yola. Yüzde 51 için çıkıyorum.” dediğini köşesine ekledi. 

Türkiye Gazetesi yazarı Fuat Uğur da twitter hesabından yaptığı paylaşımda tam 4 gün önce İnce’nin, nasıl bir hareket başlatacağını yazdığını hatırlatarak paylaşımına şu satırları ekledi "Belki aklında bile yoktu ve yazdıklarım onda bir ışık yaktı bilemiyorum ama tam tamına dediklerimi bugün Fatih Altaylı’ya anlatmış."

İşte Fuat Uğur'un o paylaşımı:

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar