GÜNDEM

Fuat Uğur: İnce Cumhurbaşkanı seçilirse CHP için olağanüstü kurultay çağrısı yapacak

Türkiye yazarı Fuat Uğur, "İnce Cumhurbaşkanı seçilirse CHP için olağanüstü kurultay çağrısı yapacak böylelikle CHP yönetimini tepetaklak devirecek" dedi.

Fuat Uğur: İnce Cumhurbaşkanı seçilirse CHP için olağanüstü kurultay çağrısı yapacak

Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, bugünkü köşesinde Muharrem İnce'nin yeni parti hamlesini değerlendirdi:

İNCE PARTİSİZ CUMHURBAŞKANI OLURSA NE YAPAR?
Şimdi Muharrem İnce’nin aklında bile olmayan seçeneği açıklıyorum.
Muharrem İnce ezkaza Cumhurbaşkanı seçilirse CHP’li delegelere ve milletvekillerine seslenerek “Benimle birlikte iktidarı paylaşmak, ülkeyi daha güzel hedeflere götürmek istiyorsanız, partinin başına çökmüş çeteyi defedin” diyerek olağanüstü kurultay çağrısı yapacak.

Çok açık ki delegelerle milletvekilleri bunu seve seve yapıp Okyanus Ötesi tarafından projelendirilen CHP yönetimini tepetaklak devireceklerdir.

Sonuçta “Cumhurbaşkanı Muharrem İnce”, Partili Cumhurbaşkanı modelinin yasallığı nedeniyle CHP’nin Genel Başkanı da olabilecektir.

ANKET SONUÇLARINDA İNCE'YE DESTEK

Avrasya şirketine göre bugün seçim olsa Muharrem İnce en çok yüzde 6, en az yüzde 4 oy alacak. ORC Araştırma’ya göre de ilginç biçimde “Muharrem İnce’ye oy veririm” diyenlerin oranı yüzde 4,1. Ama bu ankette bir de 6,4’lük kararsız kitle var. Bu kadar erken çıkan anket sonuçları bir yana önemli olan Muharrem İnce’nin perşembe günü yapacağı basın toplantısında neler söyleyeceği.

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar