GÜNDEM

Fuat Uğur: İmamoğlu'nun ofisleri tamam medyası da hazır

Türkiye Gazetesi yazarı Fuat Uğur, bugünkü yazısında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne yakın bir yerde ofis tuttuğunu, Olay TV adlı televizyonu satın aldığını yazdı.

Fuat Uğur: İmamoğlu'nun ofisleri tamam medyası da hazır

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, televizyon kurduğuna dair iddialar konuşulmaya devam ediyor.

Türkiye Gazetesi yazarı Fuat Uğur da bugün kaleme aldığı yazısında İmamoğlu'nun 2023 seçimlerinde cumhurbaşkanlığı adaylığı için hazırlıklarına devam ettiğini, Ankara'da ofis açtığını ve Olay TV adlı televizyonu satın aldığını yazdı.

İşte Fuat Uğur'un, o yazısı:

Çok acayip şeyler oluyor.

İstanbul kentinin sorunlarıyla ilgilenmek yerine kendisine Cumhurbaşkanlığı odaklı siyasi bir ikbal hazırladığı artık sır olmaktan çıkan Ekrem İmamoğlu’nun, Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne yakın konumda ofis açmasının ardından, dün medyaya düşen bir haber “olay”ı netleştirdi.

Haber, ünlü iş adamı ve siyasetçi Cavit Çağlar’a ait olan OLAY TV’nin yeniden açılacağı ile ilgiliydi. Sonra ilk bilgiler düşmeye başlayınca gerçek ortaya çıktı.

Televizyonu satın alan Hüseyin Kalkan adlı Trabzonlu bir iş adamı. Kendisi aslında İmamoğlu’nun yakın dostu ve sponsoru olarak tanınıyor. Televizyonun başına NTV’nin de kurucusu ve aynı zamanda İmamoğlu’nun İBB’de danışmanlığını yürüten Nuri Çolakoğlu getirilmiş. Genel Yayın Yönetmeni ise yine İBB İştirak Şirketlerinden Sorumlu Basın Danışmanı; Gazeteci Süleyman Sarılar.

Evet, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisine OLAY TV adlı bir televizyon satın aldı.

Olay budur.
En başta “Çok acayip şeyler oluyor” demem boşuna değildi.

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar