GÜNCEL

Fuat Uğur: İmamoğlu bu tehdidiyle 'Devlet’e görevini hatırlattı

Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı. Uğur, Kanal İstanbul projesine tepki göstererek, "Kanal İstanbul projesinin bugünlerde peşinde koşanlar, gelecekte af dileme ile kurtulamayacaklar. Hukukun önünde hesabını verirler'' diyen İmamoğlu için bu tehditi ile devlete çok önemli bir ipucu verdiğini söyledi.

Fuat Uğur: İmamoğlu bu tehdidiyle 'Devlet’e görevini hatırlattı

Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı. Uğur, Kanal İstanbul projesine tepki göstererek, "Kanal İstanbul projesinin bugünlerde peşinde koşanlar, gelecekte af dileme ile kurtulamayacaklar. Hukukun önünde hesabını verirler'' diyen İmamoğlu için bu tehditi ile devlete çok önemli bir ipucu verdiğini söyledi.Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, 'Âdeta Devlet’e görevini hatırlattı İmamoğlu. Çünkü İstanbul kendisini işiyle değil, tartışılan ve kötü kokular aldığımız ihaleleriyle, kadrolaşmaları ile konuşuyor. Devlet bence bu değerli hatırlatmanın gereğini yerine getirmeli' dedi. 

İşte o yazı...

Advertcity adlı reklam şirketinin yasa ve usullere aykırı olarak İstanbul’un reklamlarını almasıyla ilgili yasa ve usullere aykırılık iddialarını daha önce de yazmıştım.
Sonuçta yıllık cirosu yüz milyonlarla ölçülen bir ihaleden söz ediyorum ve 28 milyona pat diye İmamoğlu’nun sponsoru ve kapanan Olay tv’nin ortağı Hüseyin Köksal’ın kardeşi Ahmet Köksal ile birlikte Murat Kapki’nin sahibi oldukları Advertcity’ye verildi iş.
Murat Kapki… Hani şu Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği sponsorluğu bahanesiyle Külliye’ye sızıp Cumhurbaşkanı’ndan “plaket almayı” başaran kişi.
Advertcity’de İçişleri Bakanlığı müfettişleri denetim yapıyordu ama şu ana kadar ses seda yok. Sonuç nedir bilmiyoruz.
Bu arada, geçmiş yazılarımda “İmamoğlu bu reklamlardan elde edilecek gelirle mi 2023’te Cumhurbaşkanı adayı olarak katılacağı seçimlerde desteklenecek?” diye de sormuştum.
Tabii bu konuda İmamoğlu’ndan cevap almayı beklemiyorum, çünkü muhterem sessiz kalmayı tercih ediyor. Yazılarımdaki gerçekler canını acıttığında da Halk tv’de İBB’nin kadrolu gazetecisi Şirin Payzın’a konuk olup, gazeteciliğim hakkında haddini aşarak ileri geri konuşmayı tercih ediyor.
Malum, Ekrem İmamoğlu için gazeteci, ona çanak sorular soran, yağdanlık damacanaları; İsmail Saymaz, Sedef Kabaş, Şirin Payzın, Merdan Yanardağ gibi kişiler. Ben ona 10 numara büyük gelirim.

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum