POLEMİK

Fuat Uğur Ertuğrul Özkök'ü topa tuttu; Tüm bunlar ne için?

Türkiye Gazetesi yazarı Fuat Uğur, Ertuğrul Özkök'ün kendisinden ve Cem Küçük'ten intikam almaya çalıştığını iddia etti.

Fuat Uğur Ertuğrul Özkök'ü topa tuttu; Tüm bunlar ne için?

Türkiye Gazetesi yazarı Fuat Uğur, Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök'ü tam anlamıyla yerden yere vurdu.

Ertuğrul Özkök'ün Medya Kritik'teki söylemleri nedeniyle kendisinden ve Cem Küçük'ten intikam almaya çalıştığını iddia eden Fuat Uğur, Hürriyet yazarına üç soru sordu.

İşte Fuat Uğur'un "Ertuğrul Özkök'e üç soru" başlıklı yazısından bir bölüm:

Lafı dolandırmadan sıralıyorum.
1-Irak Kürdistanı konusunda bu yıl itibariyle benimle aynı fikirleri paylaştığın hâlde neden beni hedefe koyup aklın sıra hükûmete ya da Cumhurbaşkanı'na jurnallemeyi tercih ediyorsun? Aklından geçen “Madem bizim Tolga Tanışımızın, Nevşin Mengümüzün, Eyüp Canımızın, Bülent Mumayımızın başını yediler, bari bu taraftan da Fuat Uğur'un başını yiyelim” düşüncesi mi? Nafile bir hayal olduğunun farkında değil misin?

2-Okurlarına neden yalan söylüyorsun “Fuat Uğur'un BUGÜNLERDE söyledikleri” diyerek? Oysa rahatlıkla arkasında durduğum o konuşmayı geçen mart ayında, yani bundan 7 ay önce yaptığımı biliyorsun. Herkesin bildiği basın ahlak ilkelerinden birini fütursuzca ihlal edebilmeni neye borçluyuz, karakterine mi?

3-Yoksa benim ve Cem'in (Cem Küçük), patronun Aydın Doğan başta olmak üzere topunuza birden dalmamızın intikamını almak istiyor olabilir misin? Hadi samimi olarak cevap ver, fena dağıldınız. Bu yüzden kızgınlığını saklayamıyor ve eline bir “fırsat” geçirdiğini sanıyorsun değil mi?

Vallahi Ertuğrul Özkök, benim senin gibi iktidarlardan nemalandığı ölçüde ötesi berisi oynayan biri olmadığımı herkes bilir. Tıpkı günümüzün siyasetçisi eski çalışma arkadaşlarından birinin aktardığı üzere, senin herkese “Ben yılandan daha iyi kıvrılmasını bilirim” dediğini cümle âlemin bildiği gibi.

Fuat Uğur'un yazısının tamamı için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar