GÜNDEM

Fuat uğur: Erdoğan’ı devirip ezkaza iktidara gelirlerse, zaten pırasa sapına çevirdikleri CHP’nin 6 okunu tamamen kaldıracaklar.

Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, HDP-PKK ile CHP’nin benzer bir yöntemi kullandıklarını ve ikisinin de iplerinin aynı yere bağlı olduğunu söyledi.

Fuat uğur: Erdoğan’ı devirip ezkaza iktidara gelirlerse, zaten pırasa sapına çevirdikleri CHP’nin 6 okunu tamamen kaldıracaklar.

Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, HDP-PKK ile CHP arasında çarpıcı bir yöntem benzerliğini iddia etti. Abdullah Öcalan’ın, PKK-Kandil ekseni tarafından çoktan gözden çıkarıldığını ve hala kitlesel tabanda karşılığı var diye isminin sömürüldüğünü belirten Uğur, benzer şekilde CHP’nin de Atatürk ismini sömürdüğünü söyledi.

Fuat Uğur, ABD-Kandil ikilisi ve kuklası HDP’nin, Öcalan’ı sağmal inek gibi kullandığını ve Çözüm Süreci’ni sabote ettiklerini ifade ederken, İmralı heyetlerini Öcalan’ın değil, Kandilin yöneterek sürecin içinin boşaltıldığını söyledi. Uğur, ABD’nin FETÖ eliyle, engel olarak gördüğü ulusalcı Deniz Baykal’ı kaset kumpasıyla ekarte ettikten sonra yerine getirilen Kılıçdaroğlu’nun CHP yönetimini devşirip dönüştürdüğünü belirtti. Fuat Uğur, CHP’deki tüm ulusalcı ve Atatürkçülerin tasfiye edilerek partinin en etkili pozisyonlarına PKK’lı, DHKP-C bağlantılı, Kripto FETÖ’cü ve Allah-Kitap düşmanı kişilerin getirildiğini söyledi.

İşte o yazı... 

Bu nedir diye şaşırmayın, anlatacağım. Ama en başından yazıyı “Fuat Uğur, Öcalan’ı Atatürk’e benzetti” diye çarpıtacak “karanlık oda” benzeri internet sitelerini ve yalancı CHP medyasını şimdiden uyarıyorum:
“Pislik yapıp PKK’nın değirmenine su taşımayı bırakın!”
Şimdi gerçeği konuşma zamanı.
Dün, PKK’nın Guardian başta, 10 İngiliz gazetesine verdiği ilânın haberi vardı. Öcalan’ın fotoğrafıyla birlikte yayınlanan ilânda, PKK Suriye’de ve Irak’ın kuzeyinde TSK operasyonları nedeniyle zor zamanlar yaşadıklarını itiraf ederek yardım istemekte.
İngiliz gazetelerinin alet olduğu terör yardakçılığı rezaletini bir kenara koyuyorum.
Asıl mesele, ilânı Abdullah Öcalan’ın fotoğrafı ile yayınlatan Kandil, CHP yönetimi Atatürkçülüğün içini boşaltıp nasıl takiye yapıyorsa, aynını uyguluyor.
 
PKK-HDP’NİN ÖCALAN TAKİYESİNİN KISA TARİHİ
 
Çünkü, PKK-Kandil ekseni Öcalan’ı çoktan gözden çıkardı. Yalnızca, henüz kitlesel tabanlarında karşılığı var diye şimdilik sinsice susuyorlar. Neredeyse her kararlarını Öcalan’ı dışlayarak ve onu etkisiz eleman hâline sokarak almalarına rağmen, ismini sömürmeye devam ediyorlar.
Bu noktaya gelinmesinin başlangıcı 1990’lara dayalı. ABD ta o zamandan beri, eski tarz sosyalist ve antiemperyalist olduğu için kullanışlı bulmadığı Abdullah Öcalan’ı Türkiye’ye teslim edip, karşılığında işine çok daha fazla yarayacağını planladığı Fetullah Gülen’i aldı.
Bu yüzden elebaşı olduğu PKK’nın katliamlarıyla Türkiye’de nefret objesi hâline gelen Öcalan teslim edilirse bir taşla üç kuş vurulacaktı:
1- Türkiye âdeta bu teslimat ile gebe bırakılacaktı.

Yazının tamamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar