GÜNDEM

Fuat Uğur, Ekrem İmamoğlu'nun reklamcısı Murat Kapki'ye meydan okudu: Kimsin sen, alemin kralı mı?

Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, Ekrem İmamoğlu'nun reklamcısı Murat Kapki'ye demediğini bırakmadı. Uğur, 'Manevi olarak yıpranmış Murat Kapki. Yazdıklarımda itibar zedeleyici hususlar varmış. Kimsin sen?Âlemin kralı mı?Dokunulmazlığın mı var?Cumhurbaşkanı mısın?' dedi.

Fuat Uğur, Ekrem İmamoğlu'nun reklamcısı Murat Kapki'ye meydan okudu: Kimsin sen, alemin kralı mı?

Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin tüm dış mekan reklamlarını alan BVA Advertcity adlı şirketin sahibi Murat Kapki ile bir süredir aralarında yaşananlara değindi. Uğur, yazısında Kapki’nin İBB reklamlarını çok ucuza kapatarak, usulsüzce yapılan ihalenin üzerine gitmesi sonucu, önce Kapki’nin mail yoluyla kendisini tehdit ettiğini şimdi ise tam 1 milyon liralık dava açtığını söyledi.

Fuat Uğur, söz konusu 1 milyon liralık davanın sebebini, Amerika’daki FETÖ okullarında müdürlük yapan Ferhat Kapki’yi haber yapması olarak gösterdi. Murat Kapki, Ferhat Kapki’nin kardeşi olması sebebiyle bu davanın açıldığını ifade eden Uğur, yaptığı haberin dayanak ve kanıtlarını da yazısında paylaşarak, kendisine karşı sergilenen bu yöntemlerin, FETÖ tarafından zamanında çok kullanıldığını ve gayet iyi bilinen yöntemler olduğunu söyledi.

İşte o yazı... 

Önce mail göndererek tehdit etti “Yaptıkların yanına kâr kalmayacak” diye, şimdi de kardeşi Ferhat Kapki’nin Amerika’daki FETÖ okullarında müdürlük yaptığını yazdığım için bana tam 1 milyon liralık dava açmış.
Duyan arkadaşlarımın ağzından “Yuh” ya da “Çüş” gibi nidalar çıktı.
Ben “Vah vah” dedim.

Kamusal alanda (İBB) tartışmalı bir ihale alan, hakkında İçişleri Bakanlığı’nca soruşturma açılmış, şirketinde müfettişlerin inceleme yaptığı, İBB meclisinde bu “kazanılmış” ihale hakkında gensoru verildiği bilinen BVA Advertcity adlı şirketin ortağı Murat Kapki, kamu adına bu olaya mercek tutmamı, 1 milyon liralık tazminat davasıyla cezalandırmak ve beni korkutup yıldırarak susturmak istiyor.
Ne için dava açtığını dilekçesinde şöyle sıralamış:
 

Yazının tamamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar