GÜNDEM

Fuat Uğur, Ekim Alptekin'i tanımam diyen Uğur Dündar'a yüklendi: Adamın televizyonunun kuruluşunu yapmışsın be adam!

Uğur Dündar, Sezgin Baran Korkmaz iddianamesinde kuruluşunu yaptığı +1 Televizyonunun yer almadığını ifade etti. Dündar'ın tweetine yanıt veren Fuat Uğur, "Evet +1 TV adı yok iddianamede ama Ekin Alptekin'in adı bol bol var. Eh sen de “Ben onu tanımam ki” diye yırtmaya çalışmışsın. Adamın televizyonunun kuruluşunu yapmışsın be adam." sözleriyle eleştirdi.

Fuat Uğur, Ekim Alptekin'i tanımam diyen Uğur Dündar'a yüklendi: Adamın televizyonunun kuruluşunu yapmışsın be adam!

Gazeteci Uğur Dündar, Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil'in, Artı 1 TV'yi Sezgin Baran Korkmaz'ın finanse ettiği iddiasına çok sert tepki göstermiş, "Yılmaz Özdil benim cenazeme gelmesin, benim için Yılmaz Özdil defteri kapanmıştır" ifadelerini kullanmıştı. Dündar, 'Soranlara ve merak edenlere son kez yazıyorum' diyerek hakkındaki iddialara Twitter hesabından yanıt verdi.

Dündar, "SBK iddianamesinde ve Borajet davasında +1 Televizyonu yer almıyor! Uğur Dündar adı zaten hiçbir akçeli konuda geçemez. Ekim Alptekin'i tanımam.Hiç konuşmadım. +1 TV'de 6 ay çalışıp,arkadaşlarımın emekleri sömürüldüğü için ayrıldım." tweetine Fuat Uğur'dan tepki geldi. Uğur şu ifadeleri kullandı: Evet Artı 1 tv adı yok iddianamede ama sahibi olan Ekim Alptekin’in adı bol bol var. Eh sen de “Ben onu tanımam ki” diye yırtmaya çalışmışsın. Adamın televizyonunun kuruluşunu yapmışsın be adam. Orda program yapmışsın. Tanısan ne yazar tanımasan ne?

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar