GÜNCEL

Fuat Uğur: CHP, FETÖ ile ortak tarih yazımına başladı

Tv100 Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, "CHP, FETÖ ile ortak tarih yazımına başladı" başlıklı bir yazı kaleme aldı. İlgili köşe yazısını gazeteciler.com üzerinden okuyabilir ve dinleyebilirsiniz.

İşte Fuat Uğur'un yazısı:

Bugüne kadar hep “Aldatılmışlardır, yanlış bilgi vermişlerdir, bilmiyorlardır” demeyi tercih ettim.

Çünkü şimdiye dek aklımızın bir köşesinde hâlâ CHP’nin Mustafa Kemal Atatürk’ün partisi olduğu, ulusal egemenliğe ve bağımsızlığa düşkün, ülkesini satmayacak vatan evlatlarından meydana geldiği düşüncesi vardı. Bu yüzden de CHP’li siyasetçilere, gazetecilere, oyunculara, şarkıcılara FETÖ’cülerle aralarına mesafe koymaları gerektiği konusunda hep uyarıda bulunduk.

Sonuçta 15 Temmuz darbesini yapan, bu ülkeye çok çektirmiş bir alçak şerefsizin kurduğu örgütün ve arkasındaki CIA’in oyuncağı olmamak gerekirdi.

Ama yok, artık anladım:

Tıpkı CHP-HDP koalisyonu gibi.

Evet, CHP-FETÖ iş birliği tarih yazımına başlandı.

Önceki gün CHP medyasının görmezden geldiği haberin manşeti de buydu:

“CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay, FETÖ firarisi Ali Yurtsever’in YouTube kanalında konuştu!”

Koskoca CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, bu FETÖ’cü namussuzun Türkiye aleyhindeki sorularını yanıtlıyor ve FETÖ’cüleri meşrulaştırıyor. Ekranda firari FETÖ’cü Hakan Şükür, ne olduğu hepimizce malum HDP’li milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu da var.

Dört kol FETÖ çengisi.

Çok acayip. Bakıyorum, “Eee, n’olmuş?” kafasında CHP…

Konuşmuşsa konuşmuş, kokuşmuşluğu…

Hani bunlar CHP’lilerin yıllarca Silivri kapılarında nöbet tutmalarına sebep olan Ergenekon ve Balyoz yargılamalarını yapan alçak kumpasçılar değil miydi?

Bunlar AK Parti’yi bir zamanlar yan yana durmakla suçladığınız adi satılmış ve şerefsizler güruhu değil miydi?

Bu alçaklar 15 Temmuz gecesi milletimize silah doğrultarak 252 vatandaşımızı şehit etmemiş miydi? Meclis’in ve özel harekât merkezinin üzerine bombalar yağdırıp onlarca emniyet görevlisini katletmemişler miydi?

Sınav sorularını çalıp namuslu vatandaşların haklarını gasp etmemişler miydi?

Yargıda, TSK’da, Millî Eğitim’de ahlaksızlıkla kendilerine kadro yaratmamışlar mıydı? Ölüm mangalarıyla vatansever Türk gençlerini TSK’dan ayrılmaya zorlamamışlar mıydı? Her türlü yalan ve tezviratla, iftirayla, şantajla insanların hayatlarını karartıp paralarını, mal varlıklarını ellerinden almamışlar mıydı?

...

YAZININ TAMAMINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar