GÜNDEM

Fuat Uğur: Canan Kaftancıoğlu da Paralel Devletçi mi?

Cumhurbaşkanlığı İletişim Ofisi Başkanı Fahrettin Altun'un evinin dikizlenmesi ile ilgili Canan Kaftancıoğlu'nun açıklamaları sonrası Fuat Uğur'dan önemli bir soru geldi. Uğur, 'Canan Kaftancıoğlu da paralel devletçi mi?' diye sordu.

Fuat Uğur: Canan Kaftancıoğlu da Paralel Devletçi mi?

Cumhurbaşkanlığı İletişim Ofisi Başkanı Fahrettin Altun'un evinin CHP Üsküdar İlçe Başkanı tarafından izlenmesi ve fotoğraflarının çekilmesi olayının yankıları sürüyor. 

Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, konuyu savunan Canan Kaftancıoğlu'nun paralel devlet ile ilişkisini sorguladı.

İşte o yazı:

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş’ı öyle anlaşılıyor ki “Git Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un evinin fotoğraflarını çek” diye görevlendirmiş.
Canan Kaftancıoğlu röntgenci değil kuşkusuz. Yamağı Suat Özçağdaş’ın da röntgenci olduğunu düşünmüyorum ama önceki akşam elindeki fotoğraf makinesiyle Fahrettin Altun’un evinin önünde gezinirken koruma polisleri tarafından fark edilince tavuk gibi kaçması açıkçası beni şüphelendirdi.
Kaçarken “Tekrar geleceğim” diye efelenmesi ve sonrasında attığı Tweet’le “Kaçak inşaat yapılıp yapılmadığına baktım. Kent suçlarına izin vermeyeceğim” diye yazması üzerine merak ettim. Fahrettin Altun’un evini dikizleyip fotoğraf çeken Suat Özçağdaş, koruma polisleri üzerine gelince neden delikanlı gibi karşılarına dikilip “Ben kamu adına buradayım, kent suçlarını kontrol etmek üzere Canan Abla’m tarafından görevlendirildim ve kent suçu var mı yok mu diye bakıyorum” diyemedi o vakit? Tabanları yağlayıp kaçmış zibidi.
Attığı Tweet ile fotoğraf çektiğini önce inkâr eden ilçe başkanı, gözaltında fotoğraf çektiğini kabul etmiş.
 
OLAYIN GERİYE DÖNÜK HİKÂYESİ; NEDEN FAHRETTİN ALTUN HEDEF SEÇİLDİ?
Biliyorsunuz  Canan Kaftancıoğlu’nun da içinde bulunduğu 10 Aralık Çetesi, CHP’yi ABD güdümünde bir “sosyalist” partiye dönüştürmek üzere FETÖ tarafından şu anda kullanışlı aparat olarak tanımlanıyorlar. Bu çete son zamanlarda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği gibi Paralel Devlet Yapılanması modeli geliştirmeye çalışıyorlar. Bu yüzden de “korunmasız” ve saldırıya açık olarak tanımladıkları ama kamuoyunca “Güçlü” görülen isimlere saldırıyorlar ki “Aslında biz devletiz” algısını güçlendirebilsinler.

Yazının tamamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum