GÜNDEM

Fuat Kozluklu’dan Pınar Gültekin cinayetine tepki

Muğla'nın Ula ilçesinde 5 gündür aranan 27 yaşındaki üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in, cansız bedeninin bulunmasının ardından tepkiler gelmeye devam ederken; Gazeteci ve Sunucu Fuat Kozluklu da twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Vicdan sahibi olan herkesin yüreği kanıyor. Pınar Gültekin'i katleden cani Cemal Metin Avcı ile benzeri yaratıklara gün yüzü göremeyecekleri en ağır cezalar verilmeli.” şeklinde paylaşım yaptı.

Fuat Kozluklu’dan Pınar Gültekin cinayetine tepki

Muğla’nın Ula ilçesinde 5 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’in, sevgilisi Cemal Metin Avcı tarafından cinayete kurban gittiğinin öğrenilmesinin ardından Türkiye yasa boğuldu. Vahşice işlenen cinayetin ardından toplumun farklı kesimlerinden açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Gazeteci ve Sunucu Fuat Kozluklu da twitter hesabından vicdan sahibi olan herkesin yüreğinin kanadığını belirterek paylaşımına şu satırları ekledi "Pınar Gültekin'i katleden cani Cemal Metin Avcı ile benzeri yaratıklara gün yüzü göremeyecekleri en ağır cezalar verilmeli. Kadına şiddet uygulayan ekran bozuntularını kollayan kadın avukatlar da televizyonda konuşmasın.”

İşte Fuat Kozluklu'nun o paylaşımı:

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar