MEDYA KÖŞESİ

Fransız medyası Cem Küçük ile yaptığı röportajı yayınlamadı

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, Fransız medyasına verdiği röportajın yayınlanmaması üzerine konuyu köşesine taşıdı.

Fransız medyası Cem Küçük ile yaptığı röportajı yayınlamadı

Yabancı medyanın Türkiye'ye yönelik yaptığı algı operasyonları bilinen bir şey. Fakat bu kez yaptıkları bir röportajı bile yayınlayamadılar. 

Türkiye Gazetesi Yazarı Cem Küçük ile Türkiye’nin Libya politikası üzerine röportaj yapan Fransız medyası, ikiyüzlü tavrını bir kez daha ortaya koydu. 

Cem Küçük ise konuyu köşesine taşıyarak tepki gösterdi. 

İşte Cem Küçük'ün yazısı:

Geçtiğimiz temmuz ayının ortasında Naomi Cohen adında bir Fransız gazeteci beni aradı. Türkçesi de fena değil. "C dans l'air" kanalı adına aradığını ve uygun olduğum bir anda Türkiye'nin Libya politikası üzerine benimle röportaj yapmak istediklerini söylediler. Ben de kendilerine, "Emin misiniz? Ben Tayyip Erdoğan'ı destekliyorum. Muhalif değilim" dedim. "Evet, eminiz" dediler. "Peki" dedim ve 23 Temmuz için anlaştık.

Sabah TGRT Haber'de "Cem Küçük'le Günaydın Türkiye"yi sunduğum için Fransız gazeteciler 09.00'da geldiler. Naomi'yle beraber Meryem adında Cezayir asıllı bir muhabir ve kameraman geldiler. Çekimleri yaptılar. Sonra İngilizce olarak Türkiye'nin Libya politikasını değerlendiren röportajı yaptık. Güzel bir çekim oldu... Birkaç gün içinde yayınlanacak dediler. "Tamam" dedim. Aradan zaman geçti ama röportajı yayınlamadılar.

Yazının tamamı için tıklayın 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar