GÜNCEL

Fransız dergisi Paris Match'te kriz! Bu fotoğrafı manşet yaptı işinden oldu!

Dünyanın önde gelen haftalık dergilerinden Paris Match'ta, gelecek yıl yapılacak seçimlerde sağcıların adayları arasında gösterilen Eric Zemmour'un 28 yaşındaki asistanıyla denizde samimi görüntüleri krize neden oldu.

Fransız dergisi Paris Match'te kriz! Bu fotoğrafı manşet yaptı işinden oldu!

Dergide yaşanan krizin ardından Paris Match’ın yayın yönetmeni Herve Gattegno görevinden alındı. Fransız basınında tartışmalı bir isim olarak da bilinen Gattegno’nun görevden alınma gerekçesi olarak ise geçen ayki sayılardan birinde kapağa son dönemde Fransa sağının yükselen ismi Eric Zemmor’un fotoğrafı gösterildi.

63 yaşındaki Zemmour’un Fransız Rivierası’nda 28 yaşındaki asistanı Sarah Knafo’da denizin içinde sarılırken çekilmiş fotoğrafları büyük kriz yarattı. Fotoğrafları kapağa taşıyan ve büyük yankı uyandıran Paris Match’ın yayın yönetmeni bugün resmen görevden alındı.

Gelecek ay yapılacak seçimlerde sağcıların cumhurbaşkanı adayı olarak öne çıkacak Zemmour’un bu fotoğraftan dolayı çok rahatsız olduğu da Fransız basınına yansıdı. Zemmour’un mahremiyetinin ihlal edildiği ve bu sebeple yasal süreci başlatacağı da kaydedildi.

“Fransız Donald Trump” lakaplı Zemmour, son dönemde yapılan anketlerde Fransız sağcı Marine Le Pen’in önünde yer alıyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar