GÜNDEM

FOX, Sözcü, Ulusal Kanal... Fatih Selek "en büyük ispatı bu basın toplantılarıdır" dedi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yaptığı basın toplantısında FOX, Sözcü AA, İHA, DHA, TV100, Doğru Haber, TVNet gibi birçok medya kuruluşunun bulunduğuna dikkat çeken Fatih Selek, bu toplantının Türkiye'nin süreci şeffaf götürdüğünün en büyük ispatı olduğunu söyledi.

FOX, Sözcü, Ulusal Kanal... Fatih Selek "en büyük ispatı bu basın toplantılarıdır" dedi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yaptığı basın toplantısında FOX, Sözcü, Ulusal Kanal, Medyaskop Tv, Haberglobal... gibi birçok medya kuruluşundan muhabirin olduğunu belirten Türkiye yazarı Fatih Selek, "Kimse "Rakamlar saklanıyor" diye bik bik ötmesin kardeşim! Türkiye'nin süreci şeffaf götürdüğünün en büyük ispatı bu basın toplantılarıdır." dedi.

Hepiniz oradasınız!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın cuma akşamı yaptığı basın toplantısında soru soran muhabirlerin medya kuruluşları şöyleydi:
FOX, Sözcü, Ulusal Kanal, Medyaskop Tv, Haberglobal, Hürriyet, AA, İHA, DHA, TV100, Doğru Haber, TVNet, Yeniçağ, Milliyet.
"Hükûmet medyası" diye nitelendirilen medya neredeyse yoktu. Sözcü'sü, FOX'u, Ulusal Kanal'ı, Yeniçağ'ı oradaydı. Ve istediklerini sordular.
Kimse "Rakamlar saklanıyor" diye bik bik ötmesin kardeşim! Türkiye'nin süreci şeffaf götürdüğünün en büyük ispatı bu basın toplantılarıdır.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar