TELEVİZYON

Fox 'özgün içerikte' ısrarcı ama herkes bambaşka söylüyor: Hiç yakışıyor mu?

Acun Ilıcalı ile Zuhal Topal arasında ipler iyice gerildi. Acun 'programı çaldınız' diyor diğer taraf ise bunu kabul etmiyor. Posta yazarı Candaş Tolga Işık da yaşananlar sonrası Fox'taki programa göz atmış yorumu bomba...

Fox 'özgün içerikte' ısrarcı ama herkes bambaşka söylüyor: Hiç yakışıyor mu?

Acun Ilıcalı kendi kanalındaki Yemekteyiz'in taklidi olduğunu öne sürerek Fox TV'deki Sofrada'ya dava açtı. Hatta Ilıcalı'nın programı durdurma kararı aldıracağı da iddialar arasındaydı. Posta yazarı Candaş Tolga Işık da yaşananlar sonrası Fox TV'deki programa şöyle bir göz atmış. "FOX TV’ye hiç yakışıyor mu?" diye soran Işık,  programın taklit olduğunu belirtti.

ACUN HAKLI!

TV8 ve FOX TV arasında format hırsızlığı polemiğini duydunuz mu bilmiyorum? Acun’un parasını verip yayınladığı aynı zamanda 40 ülkede yayınlanan, Türkiye’de de 10’uncu yılına giren meşhur “Yemekteyiz” formatına karşı FOX TV’nin Zuhal Topal’la Sofrada’sı...

FOX TV ısrarla bunun özgün bir içerik olduğunu savunuyor. Dün bir seyredeyim dedim. FOX TV özellikle haber alanında büyük başarılara imza atıyor. Başta Doğan Şentürk olmak üzere orada çalışan arkadaşlarımızın başarılarıyla en çok biz gurur duyuyoruz.

Ama bu nedir arkadaş? FOX TV’ye hiç yakışıyor mu? Zuhal Topal’a yaptırdıkları işin TV8’deki “Yemekteyiz”in taklidi olduğunu anlamak içi televizyoncu filan olmaya gerek yok. Bir çift gören göz sahibi olmak yeterli.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar