KULİS

FOX ana haber koltuğuna kim oturacak?

Nazlı Tolga'nın ayrılmasından sonra boşalan Fox Ana Haber koltuğunu yeni sahibini buldu. İşte yeni sezonda FOX'u anchormani olacak isim....

FOX ana haber koltuğuna kim oturacak?
GAZETECİLER.COM
Yeni sezon bombalarını patlatmaya başlayan FOX'ta ana haber bülteni koltuğu sahibini buluyor. Uzun süre Nazlı Tolga'nın başarıyla sunduğu ana haber bütleni bundan sonra deneyimli gazeteci Fatih Portakal'a emanet edilecek.

Nazlı Tolga'nın evlenip yurtdışına yerleşme kararı almasından sonra boşalan FOX ana haber koltuğuna bundan böyle Fatih Portakal oturacak. Uzun zamandır FOX'un sabah kuşağında "Fatih Portakal ile Çalar Saat" adlı programı hazırlayan Portakal, programını İsmail Küçükkaya'ya devredecek. Yıllardır istediği "anchorman" koltuğuna oturmak üzere kanal yönetimi tarafından görevlendirilen Portakal yeni yayın döneminde ana haber rekabetinde FOX'u sırtlayan isim olacak.

PORTAKAL'DAN AÇIKLAMA

Adı FOX ana haberle geçen Fatih Portakal bugüny aptığı abir açıklama ile iddiaları doğruladı. Portakal, FOX ana haberdeki değişiklikleri de duyurdu. Saat 21:30'da yayına girecek olan FOX Ana Haber'de yeni dönem 2 Eylül'de başlıyor.

İşte Portakal'ın ilgili açıklaması:

Ortalıkta dolaşan Fox Ana Haber’i benim sunacağım haberleri doğrudur. Nazlı Tolga’dan boşalan koltuğu 2 Eylül’den itibaren ben devralıyorum. “Ekran ve ana haber bültenleri güzel kadın ister” klişesini bozacağım. Fox Ana Haber’i artık benim gibi çirkin, kepçe kulaklı biri sunacak.  

2 Eylül’de benimle birlikte başlayacak olan yeni Fox Ana Haber’de devrim niteliğinde bir karar aldık. Bundan böyle Fox Ana Haber alışılagelmişin dışında bir saatte, 21.30’da başlayacak. Bu şimdilik bir risk gibi duruyor, çünkü şimdiye kadar hiçbir ana haber bülteni bu saatte yayınlanmadı. Ben riskleri severim, tarzı olan bir adam ve sunucuyum.Fox Ana Haber’in başındaki isim Doğan Şentürk ve ekibi ile bu işin altından kalkacağımıza şüphe yok.

Fox Ana Haber’in içeriğinde de değişiklikler yapacağız. Ana Haber’in sunucusu Fatih Portakalolunca yine alışılmışın dışında, aslında diğer ana haber bültenlerinde herkesin korktuğu, yapamadığı, çekindiği “tarafsız haber, özgür yorum” çizgisi, ana yayın ilkemiz olacak. Haberler ile ilgili olarak bol bol yorum yapacağız.

Türkiye’de haber o kadar sıcak ki, stüdyoyu, haberin olduğu her yere kurabiliriz. Çünkü, promter adamı, sunucusu değilim. İnsanların, izleyenlerin duygularına tercüman olacağız.

ÇOK OKUNANLAR