KULİS

Fotoğraftaki dördüncü kişi hangi gazeteci?

Kemal Kılıçdaroğlu ile Mustafa Sarıgül cumartesi günü ilk kez kahvaltıda biraraya gelmişti. O gün servis edilen fotoğrafta bir kişi gözükmüyordu.

Fotoğraftaki dördüncü kişi hangi gazeteci?

Haftasonunda gözler Ankara Marriot oteldeki buluşmaya çevrilmişti. Sarıgül ile Kılıçdaroğlu'nu ilk kez biraraya getiren kahvaltıdan 3 kişinin göründüğü bir fotoğraf yapsımıştı. Anadolu Ajansı'nın da servise koyduğu o fotoğrafta ilginç bir detay vardı. Masada 4. tabak olmasına rağmen, 4'üncü kişi görünmüyordu.

Peki o kişi kimdi?
Ortaya çıkan bilgi herkesi şaşırttı.

CHP’ye dönüşü dün onaylanan Mustafa Sarıgül bu gelişme öncesinde Kılıçdaroğlu ile bir yemekte buluşmuş ve CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı’nın da hazır bulunduğu bu yemekte ihraç kararının kaldırılması için yazdığı dilekçesini teslim etmişti.

ÜÇLÜ FOTOĞRAF, DÖRTLÜ YEMEK!

Bu yemekle ilgili basına Kılıçdaroğlu, Sarıgül ve Salıcı’nın olduğu bir fotoğraf yansıdı. Fakat üç ismin göründüğü fotoğrafta dikkat çeken bir nokta masada dördüncü tabağın varlığı ve bu tabağın yemek yenmiş bir tabak olmasıydı.

O KİŞİ HÜRRİYET'TEN ÇIKTI

İddialara göre masadaki dördüncü kişi Hürriyet Gazetesi yazarı Şükrü Küçükşahin’den başkası değildi.

CHP kulislerinden sızan bilgiye göre masada hazır bulunan dördüncü ismin bir gazeteci olması şaşkınlık yarattı.

KÜÇÜKŞAHİN'DEN HENÜZ SES YOK

Sarıgül ile CHP'nin biraraya geldiği masadaki gizemli kişi olduğu iddia edilen Hürriyet yazarı Şükrü Küçükşahin henüz iddialara bir yanıt vermiş değil. Ancak Küçükşahin bugünkü yazısında Kılıçdaroğlu ile Sarıgül'ün biraraya geldiği toplantıdan notlar geçerken Sarıgül ile yaptığı sohbetten bazı detaylar da paylaşarak iddialara güç kazandırmış oldu.


Deneme

ÇOK OKUNANLAR