TELEVİZYON

Flash TV'de Ana haberi sunacak isim belli oldu

Yeniden ekranlara dönmeye hazırlanan Flash TV’de merak edilen soruların yanıtları netleşmeye başladı.

Flash TV'de Ana haberi sunacak isim belli oldu

Flash TV yeni bir formatla yayın hayatına geri dönüyor. Sloganı “Özgür, komik, korkak” olarak belirlenen kanalda ana haberleri Can Ataklı sunacak.

Kanalın Ankara Koordinatörü Orhan Uğuroğlu, bütün siyasi partilere ve liderlerine eşit sürede yer vereceklerini vurgulayarak, “Türk halkı, Flash TV’nin yeni yayın politikasında diğer televizyon yayınlarında arayıp da bulamadığı çok sesli görüşleri bulacak” dedi.

Yayın hayatına 15 Ocak 1992’de giren ve 27 yılın ardından 28 Şubat 2019’de ekranı kararan Flash TV, yeniden televizyon ekranlarına dönüyor. 30 Eylül 2021 tarihinde test yayınına yeniden başlayan kanalın logosu yenilendi ve sloganı “Özgür, komik, korkak” olarak belirlendi. Yarından itibaren ekranlarda olacak olan kanalın kadrosunda şu isimler yer alıyor:

“Hakan Aygün, Can Ataklı, Orhan Uğuroğlu, Savaş Kalafat, Fehmi Koru, Akif Beki, Seda Akgül, Çağlar Cilara, Atilla Taş, Faik Öztürk.”

Kanalın Genel Yayın Yönetmeni Hakan Aygün oldu. Gazeteci Orhan Uğuroğlu, Yeniçağ Ankara Temsilciliği görevinin yanında Flash TV’de de Ankara Koordinatörlüğü görevini üstlendi. Ankara’da haber müdürü ise gazeteci Lale Özan Arslan oldu.

Uğuroğlu, kanalda her çarşamba saat 21.00’da “Serbest Bölge” programını sunacak. Uğuroğlu hafta içi her gün saat 13.00 ile 15.00 arası "Perde Arkası" programını sunacak.

"BÜTÜN SİYASİ PARTİLERİN GRUPLARI CANLI YAYINLANACAK"

Türkiye’nin en çok izlenen ana haberini Can Ataklı yapacak. Öte yandan Tüm partilerin TBMM grup toplantıları canlı yayınlanacak.

ANA HABERİ CAN ATAKLI SUNACAK

Kanalda gazeteci Can Ataklı, hafta içi her gün saat 18.00’de ana haber bültenini sunacak ve saat 20.00’ye kadar ana haber devam edecek.

Sunucu Serhat Ulueren, Telegol isimli spor programla ekranda yerini alırken, Fehmi Koru, Emin Şirin, Altan Tan ve Mithat Baydur’un tartışmacı olacağı ayrı bir siyaset programı da olacak. Eski MHP Milletvekili Nazif Okumuş’ın sunacağı, 8-10 konuklu bir program da pazar günleri yayınlanacak.

Ankara’dan İbrahim Uslu, Murat Sarı, yaklaşan 2023 seçimleriyle ilgili “Seçime doğru” isimli program yapacak.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum