KULİS

FLAŞ! Vatan Ankara'da son durum!

Vatan gazetesi Ankara bürosu kapatıldı. Peki muhabirlerden kim kaldı kim gitti. İşte gazeteciler.com farkı ile o ayrıntı

FLAŞ! Vatan Ankara'da son durum!
GAZETECİLER.COM - ÖZEL İÇERİK

Patron Erdoğan Demirören'in aldığı karar ile Vatan ve Milliyet gazetelerinde küçülmeye gidildi. Dün kulislere bomba gibi düşen Vatan gazetesinin Ankara bürosu kapatılacağı haberi bugün kesinleşti.

Gazete'nin Ankara Bürosu'nun kapatılacağı haberi bugün Ankara Temsilcisi Murat Çelik tarafından personele duyurulurken, kimin kalacağı kimin gideceğinin açıklanması da uzun süren bir toplantı ile gerçekleşti.

GAZETEDE KİM KALIYOR ?

Gazetenin Ankara bürosu bundan böyle olmayacak ancak CHP haberleri ile dikkat çeken Kıvanç El, Yüksek Yargı muhabiri Kemal Göktaş ve gazetenin parlamento muhabiri Şebnem Hoşgör görevlerine Milliyet gazetesinde devam edecekler.

Deneme

GAZETEDEN KİM GİDİYOR ?

Gazetenin Ankara Bürosundaki diğer muhabirler Gülümhan Gülten, Çınar Livane Özer, Deniz Güçer, Şule Türker ve Fotomuhabir Barış Oral ise an itibariyle işsiz kalmış durumda.

Gazete yönetiminin, büroyu kapatma kararı sonrasında işsiz kalan Vatan çalışanlarına tazminat ve ödemeyi nasıl yapacağı ise henüz netleşmedi.

DenemeVatan Ankara'dan veda selfiesi!
Henüz gazetede kimin kalacağı belli olmazken, Ankara büro çalışanları kendi çektikleri selfie ile gazeteye ve okurlara veda ettiler.
TIKLA GÖR>>
ÇOK OKUNANLAR