GÜNDEM

Firari FETÖ'cü Adem Yavuz Arslan Zarrab davasının müdavimi oldu

Türkiye'de hakkında açılmış çeşitli FETÖ davaları nedeniyle firari durumda bulunan Adem Yavuz Arslan, ABD'deki Reza Zarrab davasını hiç kaçırmıyor

Firari FETÖ'cü Adem Yavuz Arslan Zarrab davasının müdavimi oldu

FETÖ'nün firari polislerinden olan Korkmaz'ın Türkiye devletine ait belgeleri izinsiz elde ederek kaçırması ve Amerikalı güvenlik elemanlarına teslim etmesi ardından da duruşmada ifade vermeye devam etmesi Atilla davasının FETÖ ile bağlantısını bir kez daha gündeme getirdi.


ABD'deki örgüt üyelerinin de duruşmaları yakından takip etmeleri ve sosyal medyada Türkiye aleyhine karalama kampanyası yürütmeleri Rıza Sarraf davası olarak başlayıp sonradan Hakan Atilla davasına dönüşen hukuki süreçteki FETÖ izlerini gözler önüne serdi.


Türkiye'de hakkında açılmış çeşitli FETÖ davaları nedeniyle firari durumda bulunan Adem Yavuz Arslan, kaçak olarak yaşadığı Amerika'da, devam eden Hakan Atilla davasının müdavimlerinden oldu.

 

Jürili duruşmaları başından beri takip eden FETÖ'nün önde gelen isimlerinden Arslan, öğle ve akşam saatlerinde sosyal medya üzerinden yaptığı yayınlarla Türkiye aleyhine karalama kampanyası yürütme gayreti içerisinde olduğu gözleniyor.

Duruşmaları düzenli olarak takip eden FETÖ firarilerinden Arslan, mahkeme binası çıkışında AA ekibi tarafından görüntülendiğini fark edince olay yerinden hızla uzaklaştı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar