GÜNDEM

Finansbank Promosyonda Limitleri Zorladı! Ödemeler Yakında Hesaplara Yatırılıyor!

QNB Finansbank, önemli bir kampanyaya imzasını attı. Bankadan gelen haberde promosyonlar için rekor bir ödemeye imza atılabilir. Son dakika açıklama sonrasında kimler bu ödemeden yararlanacak belli oldu.

Finansbank Promosyonda Limitleri Zorladı! Ödemeler Yakında Hesaplara Yatırılıyor!

Finansbank, 2023 yılı Mart ayında yapılacak promosyon ödemeleri için kolları sıvadı. Bankadan gelen haberle birlikte promosyonlarla ilgili detaylar aktarıldı. Menemen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı personellere yapılacak promosyonlar belli oldu.

Promosyon Ödemeleri İçin Açıklama Yapıldı!

Eğitim Bir-Sen Menemen sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada aşağıdaki ifadelere yer verildi:
”Menemen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak promosyon anlaşmasını Finansbank ile imzaladık. Yetkili Sendika olarak imzalamış olduğumuz anlaşma tüm eğitim çalışanlarına hayırlı olsun.”

Ödemelerin en kısa sürede hesaplara aktarılacağı belirtiliyor. Promosyon anlaşmasının Finansbank ile yapıldığı vurgulandı. Diğer bankalara oranla daha iyi teklif vermesinden ötürü banka ile sözleşme imzalandı.

Finansbank Emeklilere Ne Kadar Ödüyor?

Kurum ve kuruluşlarla yapılan anlaşmaların yanı sıra, Finansbank'ın emeklilere ne kadar ödeme yaptığı da merak konusu haline geldi. Bu yüzden emekli promosyon miktarlarının güncel halini Mart 2023 tarihi altında paylaşalım:

Ortalama Aylık Maaş Tutarı 0-3.499TL aralığı 4.800 TL promosyon
Ortalama Aylık Maaş Tutarı 3.500-7.499TL aralığı 5.600 TL promosyon
Ortalama Aylık Maaş Tutarı 7.500-9.999TL aralığı 7.200 TL promosyon
Ortalama Aylık Maaş Tutarı 10.000TL ve üzeri 8.000 TL promosyon

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar